Haberler

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Adamları Terör Propagandası Yapmasınlar

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ilk olarak Erzurum'da düzenlenen ve 8 ili kapsayan Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı'na katıldı. Bakan Soylu toplantının ardından Palandöken ilçesindeki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ne geçerek vatandaşlara seslendi.

"DEMİRTAŞ DENEN O ADAM MÜSVEDDESİ"

Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birleştirici tutumundan bahsederken tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için "Demirtaş denen o adam müsvettesi de milleti birbirine kırdırmak için meydanlara çağrıyor" dedi.

Soylu, terörün propogandasını yapmakla eleştirdiği CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu daeleştiren konuşmasında şunları söyledi:

"SİYASET YAPACAKSANIZ EDEPLİCE YAPIN"

"Açıp soruyor musun? Özel hareket polisimiz, o eylemi gerçekleştirenlere karşı bu milletin adına mücadele ederken gözünü kaybeden, kolunu kaybeden, o operasyonda kolunu kaybedenlere 'ne oldu' diye sormuyorsun. 'Milletin evlatlarına ne oldu' diye sormuyorsun. Ama buradan söylüyorum alçakça 'PKK terör örgütüne ne oldu' diye soruyorsun. Kimsiniz siz? Şuramıza geldi artık. Siyaset yapacaksanız edeplice yapın.

"ADAMLARINI DERLE TOPLA"

Kılıçdaroğlu'na da söylüyorum; Adamlarını derle topla, terör örgütünün propagandasını yapmasınlar. Onlara zemin hazırlamasınlar. Onları orada kullanmasınlar. Onları istismar etmesinler. Milletimizi istismar etmesinler. Çok net şekilde söylüyorum. Burada bu millet büyük bir mücadele yapıyor. İstiklal mücadelesi, istikbal mücadelesi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu Erzurum Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title