Haberler

Süleyman Soylu: Kılıçdaroğlu Bir mahluk, Siyasete Gelmiş Bir Musibet

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na çok ağır hakaretlerde bulunup, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu da sosyal medya karakterine benzetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "12 Eylül 2010 referandumunu kaybedeceksin, 2011 seçimlerini kaybedeceksin, 2014'teki yerel seçimleri kaybedeceksin, şimdi de milletin karşısına sosyal medyadaki Bahattin gibi bir tipi çıkartıp ona cumhurbaşkanlığı için oy isteyeceksin. Ondan sonra da adam gibi Türkiye'de gezeceksin. Yok öyle yağma." dedi.

Soylu, AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği sahur programında yaptığı konuşmada, 10 Ağustos'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemini anlattı.

Seçimler sonrası "devletin tepesine milletin adamının oturacağını" ifade eden Soylu, "10 Ağustos'tan itibaren halkın seçtiği cumhurbaşkanı, önümüzdeki uzun yıllar boyunca milletin, devletin tepesinde hiçbir vesayet makamına takılmadan, hiçbir vesayet makamı oluşturmadan, eski Türkiye'nin o anlayışının kapılarını kapatarak yepyeni Türkiye ile buluşturan bir anlayışı ortaya koyacak. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Türkiye'nin, 10 Ağustos sonrası hem bölgesinde hem de dünyada sözünün daha çok itibarla dinleneceği günlere ulaşılacağını dile getiren Soylu, cumhurbaşkanlığı seçiminde halktan, tercihini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanmasını istedi.

KILIÇDAROĞLU'NA ÇOK AĞIR HAKARETLER

Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu denilen mahluk var karşımızda. Bir mahluk, siyasete gelmiş bir musibet. CHP'nin başına geçmiş bir musibet. Ahlaktan nasibini almamış bir adam. Aylardan beri hakaret ediyor. Sayın başbakanımıza, 'Sen Türkiye'yi kutuplaştırıyorsun, Türkiye'yi geriyorsun' diyor. Sahur sofrasında olmasam daha ağır şeyler söyleyeceğim."

"ONU SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GETİRİRİM"

"Onu buradan uyarıyorum, bir daha başbakanımızla, ailesiyle ilgili en ufak bir şey söylerse Allah'a yemin ederim ki onu sokağa çıkamaz hale getiririz. Siyaseti bu kadar pespaye yapan bir tipe rastlanılmamıştır. 12 Eylül 2010 referandumunu kaybedeceksin, 2011 seçimlerini kaybedeceksin, 2014'teki yerel seçimleri kaybedeceksin, şimdi de milletin karşısına sosyal medyadaki Bahattin gibi bir tipi çıkartıp ona cumhurbaşkanlığı için oy isteyeceksin. Ondan sonra da adam gibi Türkiye'de gezeceksin. Yok öyle yağma."

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (43)

TURCO:

sen kimsinki sokağa çıkartırmıyosun oturduğun yerden atıp tutuyosun çok aciz bir mahluk olduğunu bil önce kendini bir tart dha sonraya kefeye koy hırt

39
9
yanıtYanıtla
MEHMET:

SEN KIMSIN YA KILICDAROGLU SIZI SEYINDE SALLAR

31
11
yanıtYanıtla
mehmet:

Bunları söyleyen kişi düne kadar akepeye giydiriyordu.Ne günlere kalmış güzel ülkem....

34
6
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜYORUM:

yav bu adam 3-5 yıl önce RTE yede sallıyordu şimdi AKP li... demekki yakında CHP li olacak...

32
3
yanıtYanıtla
MRSL:

helal sana ağzına sağlık

5
27
yanıtYanıtla
SINAN:

KIMIN ARABASINA BINERSE ONUN TURKUSUNU SÖYLER BU.BIRAK DUSTUGU CUKURDA KALSIN

27
4
yanıtYanıtla
SEYHUNN:

SELDEN KUTUK KAPMAYA CALISAN BU SAHISIN SÖYLEDIKLERININ HIC BIR DEGERI YOKTUR.

23
8
yanıtYanıtla
ÖZGÜR:

bu SOYLU arkadaş, DP genel başkanı iken giymiş olduğu donunun parasını bile parti kasasından ödediği için anayasa mahkemesi tarafından partiye ödetilen paraların SOYLU arkadaştan tahsil edilmesine karar vermiştir. bu arkadaşlar bu güzel ülkeyi yönetiyorlar varın gerisini siz söyleyin yazık etmeyin bu ülkeye. iyi düşünün. başka Türkiye yok.

27
2
yanıtYanıtla
yar:

yaa bu ne acizlik AKP dağılsın diye ellerini oğuşturuyorlar. senin desteklediğin CHP bu ülke için hiç bir şey yapmıyor değilmi hiç yapmadıda. o koltuklarda oturup oturup gittiler. bu şekilde oy alamayacaklar halktan eeee birşey yapmaya niyetleride yok ne olsun AKP dağılsın bari. sonra gelip yine otururuz :)) yazık yazık çok büyük bir acizlik bunu beklemek.ortada CHP nini adayı falan yokk o aday GÜLENİN adayı herkeste biliyor bunu.

7
21
yanıtYanıtla
sivaslı murat:

sayın soylu efendi sen başkalarını eleştirmek yerine kendi geçmişine bak,süleyman kemik yalayıcısı....

25
3
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title