Haberler

Sow'un Yerine Kolombiyalı Golcü

Güncelleme:

Transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala Moussa Sow'u 16 milyon euro karşılığında Al Ain'e satan Fenerbahçe, büyük uğraş vermesine rağmen Senegalli yıldızın yerini dolduramamıştı. Ara transferde veya en geç sezon sonunda mutlaka bir forvet transferi yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler genç ve potansiyelli isimler üzerinde duruyor. Şu ana kadar Brezilyalı Gabigol ve Erik Lima için girişimlerde bulunan Fenerbahçe yönetiminin gündemine bir genç yıldız daha girdi.

SOW'UN YERİNE KOLOMBİYALI GOLCÜ

Alınan bilgilere göre sportif direktör Giuliano Terraneo, Serie A'da Sampdoria formasını giyen Luis Muriel'le ilgileniyor. Forvet arkası ve sağ kanatta da görev yapabilen 24 yaşındaki Kolombiyalı golcü için geniş çaplı bir inceleme başlatan Terraneo'nun hem İtalyan kulübü hem menajerlerle temasa geçip maliyet araştırması yaptığı ifade ediliyor. Kolombiya Milli Takımı formasını da giyen Muriel sezon başında Udinese'den, kiralık olarak formasını giydiği Sampdoria'ya 10 milyon euroya transfer olmuştu.

BU SEZON 4 MAÇTA 3 GOL ATTI

Daha önce Lecce'de de kiralık olarak oynayan Luis Muriel geçtiğimiz sezon Sampdoria formasıyla 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise 4 maçta 3 gol atan genç futbolcu, geleceğin önemli yıldız adayları arasında gösteriliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Moussa Sow Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Karadenizli:

Önce RVP''yi kanattan alıp santrafor oynatsana hoca!. . Hala santrafor diyorlar ya.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title