Haberler

    Sow İngiltere'ye mi Gidiyor?

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Fransa ve İngiltere basınında yer alan haberlere göre, Premier League ekiplerinden Crystal Palace eski Fenerbahçeli Moussa Sow'u kadrosuna katmak istiyor. İngiliz ekibinin Senegalli golcü için yakın zamanda kulübü Al Ahli'ye teklif yapacağı, Al Ahli'nin ise makul bir teklif gelmesi halinde oyuncuyu satmaya sıcak bakabileceği belirtildi.

    Fransız Le 10 Sport'ta yer alan özel habere göre ise, Fenerbahçe'nin 6 ay önce takımdan ayrılan Moussa Sow'un eksikliğini hissettiği ve oyuncunun transferi konusunda Crystal Palace'ın en büyük rakibi olabileceği iddia edildi.

    16 milyon euro...

    Haberde ayrıca oyuncunun muhtemel transferinde en büyük sorunun istenecek bonservis bedeli olabileceği belirtildi. Sow'un transferine 'uygun' bir teklif gelmesi halinde izin vereceği belirtilten Al Ahli kulübünün, 29 yaşındaki oyuncu için minimum 16 milyon euro transfer bedeli talep etmesi bekleniyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Moussa Sow Fransa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title