Haberler

    Moussa Sow, Fenerbahçe'ye Dönebilmek için Alacaklarından Vazgeçiyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Moussa Sow, Sarı-Lacivertlilere dönmek için Al Ahli takımıyla pazarlık masasına oturup alacaklarının bir bölümünden feragat edecek.

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önceki gün bir TV programında, geçen sezon 17 milyon Euro'ya Dubai ekibi Al Ahli'ye sattıkları Moussa Sow'un gündemlerinde olduğunu itiraf etti. Yıldırım, "Sow takımında mutsuz ve bize gelmek istiyor. Kendisine 'Sadece senin ücretini öderiz. Gerisini sen kulübünle hallet' dedik" açıklamasını yaptı.

    FEDAKARLIK YAPACAK

    Yıldırım'ın bu sözleri sarı-lacivertli taraftarı heyecanlandırdı. Ancak Fenerbahçe'nin bonservis bedeli ödemek istememesi işleri zorlaştırıyor. Fotomaç Gazetesinin haberine Sow, Kadıköy'e dönmek için fedakarlık yapacak. Al Ahli kiralama bedeli isterse, 3.5 milyon Euro'luk ücretinde 1 milyon Euro indirim yapıp, aradaki farkı kulübüne teklif edecek. Sow, eğer Araplar bu teklifi kabul etmezse, F.Bahçe'den biraz fedakarlık yapmasını isteyecek.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Aziz Yıldırım Moussa Sow Fenerbahçe Dubai Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title