Haberler

    Sow: Evet, Teklifler Geldi...

    Fenerbahçe'nin Senegalli yılıdız Moussa Sow, Topuk Yaylası'nda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

    Sow, NTV Spor'un verdiği haberde, " Fenerbahçe'ye geldikten sonra üzerine koydum, daha iyi bir futbolcu oldum. Bugün kendimi bir Fenerbahçe oyuncusu olarak hissediyorum." dedi.

    "EVET, TEKLİFLER GELDİ AMA..."

    Yıldız oyuncu Sow, kendisine gelen teklifleri doğrularken, "Geçtiğimiz sezonu geride bıraktık ve ilgilenen bazı kulüpler vardı.  Şu an Fenerbahçe'nin oyuncusuyum. Şu anda takımımla birlikte kampta çalışmalarımı en iyi şekilde sürdürüyorum. Burada çalışmalarımızla birlikte gelecek sezona hazırlanmak istiyorum." dedi.

    "DIEGO ÇOK ZEKİ"

    Yeni transfer Diego hakkında da konuşan Sow, "Fenerbahçe'ye çok şeyler katacaktır. Bizi besleyebilecek, bize atacağı paslarla çok büyük yardımları olacaktır. Onun tekniğinden çok faydalanacağız." ifadelerini kullandı.

    DEMBA BA YORUMU

    Beşiktaş'ın Demba Ba transferini de yorumlayan Sow, "Sık sık İstanbul'a gelmişti. Türkiye'yi seçerek çok iyi bir seçim yaptı. Staddaki atmosferi gördü beni izlemeye geldiği zaman, staddaki atmosferden etkilendi. ürkiye'nin çok güzel ve müslüman bir ülke olması da etkili olmuştur." diye konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Topuk Yaylası Fenerbahçe Moussa Sow Demba Ba Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title