Haberler

Sow 17 milyon Euro'ya Al Ain'e Satıldı

Güncelleme:

Emenike'nin kiralık oynadığı Al Ain takımı, 17 milyon euro karşılığında Moussa Sow'u transfer etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Emenike'nin kiralık oynadığı Al Ain takımının istediği Moussa Sow için, "Ya yolcu ya da tribüne" dedi. Yıldırım'ın bu sözlerinin ardından Sow, tam 17 milyon Euro'ya Al Ain'e satıldı.

15 DEĞİL 17 MİLYON EURO

Senegalli futbolcunun, daha önce medyada yazıldığı gibi 15 milyon Euro değil tam 17 milyon Euro'ya (56 milyon TL) satıldığı öğrenildi. Anlaşma gereği bu paranın 1 milyon Euro'sunu Sow alacak, Fenerbahçe'nin kasasına ise 16 milyon Euro (52.8 milyon TL) girecek.

PARANIN TAMAMI PEŞİN

Bu transferin Fenerbahçe açısından iki büyük önemi bulunuyor. Birincisi, Al Ain Kulübü'nden alınacak paranın tamamının peşin olması. İkincisi ise, 'Sow'un Türkiye'den yurt dışına satılan en pahalı futbolcu' unvanını alması.

EŞYALARINI TOPLAYIP AYRILDI

Fenerbahçe, Moussa Sow'u 2012 yılında Fransa'nın Lille Kulübü'nden 12 milyon Euro'ya almıştı.Senegalli forvet, sarı lacivertli takımda oynadığı 154 resmi maçta 63 gol atarken, 29 da asist yaptı. Transfer görüşmeleri nedeniyle dün akşamki antrenmana katılmayan ve Samandıra Tesisleri'ndeki eşyalarını toplayan Sow'un 1-2 gün içinde Türkiye'den ayrılması bekleniyor.

YILDIRIM NELER DEMİŞTİ

Senegalli yıldızın transferinin perde arkasını anlatan başkan Aziz Yıldırım, şunları söyledi: "Meğer Sow'un gitme hadisesi önceden varmış, sonradan öğrendik. Kendi menajeri değil de transfer etmek isteyen kulübün menajeri geldi. '7.5 milyon Euro peşin, 7.5 milyon Euro daha sonra ödeyelim' dediler, ayrıca 1.5 milyon Euro da kendileri istiyor. Hocaya sorduk; 'Kalmasını isterim' dedi. Sow ile yaptığımız görüşmede de 'Biz seni satmak istemiyoruz. Oyun bozanlık yapacaksan, huzuru kaçıracaksan sana yardımcı oluruz, git. Ama çık kamuoyuna konuş 'çok iyi teklif var' diye deklare et, biz de sana gerekeni yapalım' dedik. Kendisi 'Ben gitmek istemiyorum' dedi.

"MENAJERLER KAFASINI ÇELMİŞ"

Son 2 gündür Sow yine 'gideceğim' diye başladı. Öğrendik ki Kalamış'ta bir otelde Sow, menajeri ve karşı tarafın menajeri buluşmuşlar, kafasını çelmişler. Bunun üzerine 'Ben idmana çıkmam, gitmek istiyorum' demeye başlamış. Benimle görüşmek istedi ama ona 'Artık yokum, Terraneo ile görüş' dedim. Sow ya yolcu, ya tribüne yolcu. Huzuru bozarsa tribüne yollarım."

Kaynak: Habertürk

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Moussa Sow Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (61)

hakan:

Bu senenin en iyi transferi budur.40 a yakin mac oynayip 14 gol atan 30 yasina dayanmis bir adamin 15 lere 17lere satilmasi turkiye icin bariz basaridir.gercenten akillica bir is yapilmis.

40
0
yanıtYanıtla
Ugur:

29-30 yaşındaki birini 17 sattılarsa çaktırmayın iyi kitlemişler süper olmuş. Emenike ye 12 istediler gecen yıl bu sene elimizde patladı. Bu da bu sene yedek kalırdı elimizde patlardı . Çok sevindim

36
1
yanıtYanıtla
enbüyük:

iyi oldu iyi kalın kafalı beceriksiz

1
34
yanıtYanıtla
Adamsın başkan Mobil-ANDROID:

Helal olsun aziz başkan sakın taviz verme bunun gibi beceriksizlere

25
6
yanıtYanıtla
yunus:

artık feghouli, hulk ve robben gelebilir fbye :)

28
2
yanıtYanıtla
vııı:

sow o kadar etmez ki

10
19
yanıtYanıtla
mehmet:

kıçı siyah sow

11
18
yanıtYanıtla
ong bak:

güle güle sana sow seni unutmayacağız

26
1
yanıtYanıtla
kekorec:

adam kurtuldu turkiyeden

15
10
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Ah Baskan ah sen ne kirli cikisin krasicin parasini kurtardi olsun iyi Forvetimiz zaten var zora kalirsak gideriz Semihi geri getiririz saka, saka bence Baskan yeni Forveti hazirlamistir bile

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title