Haberler

    Southampton Neredeyse Tüm As Oyuncularına Kanca Atıldı

    İngiltere Premier Lig takımlarından Southampton, sezon öncesi geçen sene forma giyen pek çok oyuncusu büyük takımların kıskacında.

    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'ın, sezon öncesi as oyuncularının hemen hepsi hakkında transfer haberi var.

    Geçtiğimiz sezonu Premier Lig'de 56 puanla 8. tamamlayan Azizler lakaplı İngiliz takımı, geçen sene forma giyen oyuncularından Luke Shaw'ı Manchester United'a, Adam Lallana ve Rickie Lambert'ı da Liverpool' gönderdi. Takımın Savunmacı Dejan Lovren'in de Liverpool'a gitmesi bekleniyor. Orta sahadan Morgan Schneiderlin'i de geçen sene Southampton'ı çalıştıran, Tottenham'ın başındaki Mauricio Pochettino istiyor.

    Bunun yanında takımın gol silahları Jay Rodriguez'in adı Liverpool ve Tottenham'la, Dani Osvaldo'nun adı da Inter'le geçiyor.

    Takımın başına bu sene geçen Ronald Koeman yeni bir as takım kurmanın planlarını yapıyor. Güney ekibi şimdiye kadar forvet Graziano Pelle ve orta saha oyuncusu Dusan Tadic ile sözleşme imzaladı.

    Bu transferlerin gerçekleşme ihtimalini değerlendiren İngiliz Mirror gazetesi duruma mizahi bir biçimde yaklaşmış ve takımın as oyuncularından sadece kaleci Arthur Boruc'un kalacağını düşünerek Southampton'ın önümüzdeki seneki sahaya yayılışını gösteren bir fotoğraf paylaştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Liverpool Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title