Haberler

Souq Bomonti'de Peynir, Zeytinyağı ve Nar Ekşisi Delimonti'den

Güncelleme:

Karaman Divle Obruk, Kars gravyer, Ezine, Erzincan tulumu ve dil peynirleri ile iddialı bir stand hazırlayan Delimonti, zeytinyağı ve nar ekşisi tadımları ile de ziyaretçilerin farklı lezzetleri denemelerine olanak sağlayacak.

Gastronomi market ve restoran konseptini bir arada sunan Delimonti, 14-15 Mayıs tarihlerinde bomontiada'da düzenlenecek Souq Bomonti kapsamında peynir, zeytinyağı ve nar ekşisi tadımları ile konuklarını özel lezzetlerle buluşturacak.

Zeytinyağı ve peynir tadımı için kendi taş fırınında özel ekmekler de hazırlayacak olan Delimonti, bomontiada'daki mekanında "yerel güzeldir, sunum özeldir" mottosuyla günün her saati için keyifli alternatifler sunuyor.

Anadolu'ya özel pişirme tekniklerini, evrensel mutfak anlayışı ve zengin malzeme çeşidiyle buluşturan Delimonti'nin özel ambiyansında yemek keyfi yaşanabilirken, market bölümünde satışa sunulan ürünlerden satın almak da mümkün.

Souq Bomonti, seçilen markaların katılımıyla 14 ve 15 Mayıs günleri 11.00 - 19.30 saatleri arasında bomontiada'da gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title