Haberler

'Sound of Peace' Festivali ile Barışa 3 Gün Kala!

Güncelleme:

Küresel barış organizasyonu MasterPeace, bu yıl ilk kez 21 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında dünya çapında düzenleyeceği konserleriyle İstanbul'dan da dünyaya seslenmeye hazırlanıyor.

Türkiye'de yapılacak olan festivalde, Can Bonomo, Elif Çağlar, 123, Boğaziçi Caz Korosu, The Away Days, No Land, Ziya Azazi ve Social Inclusion Band sahne alacak! MasterPeace Barış Elçileri Pelin Batu ve Dilek Türker'in de yer alacağı festival, KüçükÇiftlik Park'ta 21 Eylül 2014 Pazar günü saat 14:00'den gece 00:00'a kadar birçok etkinlikle gün boyu barış gönüllülerini ağırlayacak! Festival'in sunuculuğunu ise Pelin Batu ile birlikte Yiğit Alıcı yapacak! Festival Sadece Müzikle de sınırlı değil, Graffiti, Mural Art Alanı, Sosyal Haklar Kıraathanesi ve sanat, tasarım atölyeleri gün boyu ziyaret edilebilecek!

Müziğin ve sanatın dönüştürücü, birleştirici gücüne inanan MasterPeace; 21 Eylül 2014 Birleşmiş Milletler Dünya Barış Günü'nde müziği çatışmaların üstünde tutarak; Amsterdam, İstanbul, Kahire, Katmandu, Kongo olmak üzere dünyanın birçok farklı bölgesinde barış konserleri düzenliyor. 24 saat süre ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan konserlerde, Amsterdam'da çatışan bölgelerden sanatçılar bir araya gelerek şarkılarını barış ve birliktelik için seslendirecek. Aynı zamanda İstanbul, Hindistan, Kahire, Ermenistan, Kongo'da flagship konserler düzenlenirken, 50 farklı lokasyonda bir çok barış etkinliği gerçekleştirilecek.

MasterPeace 'Sound of Peace' Festivali'nde müziğin yanı sıra, sanatın birçok farklı koluyla da desteklenen yaratıcı atölyeler, workshoplar, sanatçılar eşliğinde interaktif duvar boyama performansları ile katılımcıları, gün boyu barış için bir araya gelmeye ve birlikte yaratmaya davet ediyor.

Sosyal Haklar Kıraathanesi Festivalde!

Festivalde Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın Sosyal Haklar Kıraathanesi de yer alacak. 'Hayat Zor!' adlı kutu oyunu - oynatıcı aracılığıyla sosyal haklar üzerine düşündürmeyi, tartışmayı sağlayacak.

Graffiti ve Mural Art Alanı

"Sound of Peace" Festivali sadece müzikle sınırlı değil! Festival kapsamında kurulacak graffiti ve mural art alanında yer alacak birbirinden yetenekli beş görsel sanatçı, katılımcılarla birlikte barışa dair eserler üretecek.

KAFT'tan Tişört Tasarım Atölyesi

Harika tişört tasarımlarıyla tanıdığımız KAFT da boyaları, fırçaları ve tişörtleriyle festival alanında yerini alacak. Katılımcılarla barış üzerine tişörtler üretebilecekleri bir workshop gerçekleştirecek!

Festival biletleri Biletix'ten satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dünya Barış Günü Amsterdam İstanbul Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title