Haberler

Sotesspor Maçı Öncesi Birlik Yemeği

Güncelleme:

Zorlu Soma Sotesspor maçı öncesi oyunculara başarılar dileyen Sendika Şube Başkanı Mustafa Ali Algın, bu sene takımın 3. Lig'e çıkacağına inandıklarını söyledi.
Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şubesi, ligde oynadığı başarılı futbol ve topladığı puanlarla bu sezon adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor'a Sultan Kafe'de yemek verdi. Düzenlenen yemek organizasyonuna Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Ali Algın, Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'ndan Gençlik ve Spor Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.

3. Lige Yükseleceğinize İnanıyoruz

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un bu sezon oynadığı futbolun taraflı tarafsız takdir topladığını belirten Türk Yerel Hizmet-Sen Başkanı Mustafa Ali Algın, "Manisa Büyükşehir Belediyespor bu sezon oynadığı güzel futbolla Manisa'mızın göğsünü kabartıyor. Biz de futbolcu kardeşlerimizin aldıkları başarılı sonuçları kutlamak amacıyla böyle güzel bir akşam yemeği etkinliği düzenledik. Sezon sonunda bu ligi lider şekilde tamamlayarak 3. Lig'e yükseleceğinize yürekten inanıyoruz" dedi.

Manisalıları gururlandıracağız

Türk Yerel Hizmet-Sen Başkanı Mustafa Ali Algın'ın konuşmasından sonra söz alan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün de, düzenlenen yemek organizasyonu için teşekkür ederek, "Hem tribünlerde hem de manevi anlamda desteklerini bizden esirgemeyen tüm Manisalılara teşekkür ediyorum. Türk Yerel-Hizmet Sendikasına da böyle güzel bir etkinliği organize ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonunda ligde şampiyon olarak, bizlere gönül veren tüm Manisalıları gururlandıracağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Mustafa Ali Cenk Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title