Haberler

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yeni Yerine Taşındı

Güncelleme:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Aksaray Valisi Selami ALTINOK, eşi Gülhan ALTINOK, Vali Yardımcısı Tolga POLAT ile birlikte Askerlik Şubesi yanında daha önce yetiştirme yurdu olarak kullanılan yeni birimlerin taşındığı binada incelemelerde bulundu.
Aksaray Valiliği : Resmi büyütmek için tıklayınız...

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin MERCAN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenol MUTLU ve diğer ilgililerden bilgi alan Vali ALTINOK, eski bilinen adıyla Ömer Kaşif Nalbantoğlu Yetiştirme Yurdu binasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Toplum Merkezi Müdürlüğünün hizmet vereceğini söyledi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının daha önce Dağılgan Mahallesi'nde, ulaşımın çok kolay olmadığı bir bölgede hizmet verdiğini, bir yıla yakın bir süredir vatandaşların daha kolay ulaşacağı bir yerin bulunması adına uğraş verdiklerini belirten Vali ALTINOK yaptığı açıklamasında; ''Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Sayın Ahmet ZAHTEROĞULLARI Aksaray'a geldiğinde değerlendirmelerde bulunduk. Yurt binasında kalan çocuklarımızın büyük bir bölümü aile yanına yerleştiği için yurt binasının zemin katını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, üst katını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, orta katını Toplum Merkezi haline getirdik. Yeni hizmet binalarımız bundan sonra özellikle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğüne gelen vatandaşlarımız için daha kolay ulaşabilecekleri bir mekân oldu. Bütün hemşehrilerimizin yeni adresi bilerek bir daha Dağılgan Mahallesi'ndeki uzak binaya gitmemelerini salık veriyorum. Güzel bir bina oluşturuldu. Burada vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verme şansımız olacak.'' dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gelen vatandaşlarla görüşen Vali ALTINOK, vatandaşların sorunlarını dinledi. Vakıf çalışanlarına, vatandaşların işlerinin daha hızlı yapılması talimatını veren Vali ALTINOK, devletin imkanlarının vatandaşlarının hizmetinde olduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aksaray Valiliği Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title