Haberler

Sosyal Sorumluluk Projelerine Destek

Güncelleme:

Procat ve Call Center Hotel, verdikleri hizmetlerin yanı sıra topluma fayda sağlayacak sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor.

"Kurumsal Sosyal Sorumluluk" bilinciyle hareket eden ve topluma değer yaratacak çalışmaları ön planda tutan Procat ve Call Center Hotel, Mukopolisakkaridoz ve Benzeri Lizozomal Depo Hastalıkları Derneği'nin (MPS LH) çağrı merkezi operasyonlarını sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yürütürken; bu yıl 36. düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu'nda Omurilik Felçlileri Derneği yararına akülü sandalye desteği de verdi.

MPS ve benzeri lizozomal depo hastalıkları olan hasta ve yakınlarının dayanışması, bu alanlarda çalışanlarla bir araya gelerek sorunların birlikte ele alınması ve toplumun bilinçlendirilmesi amacıyla kurulan MPS LH Derneği tüm çağrı merkezi operasyonlarını Procat ve CCH'ın desteğiyle sürdürüyor.

Omurilik Felçlileri Derneği'ne Akülü Sandalye Desteği

Ayrıca Procat ve CCH bu yıl 36. düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu'nda Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne destek sağlamak için oluşturulmuş bir grup olan AA-Team İstrunbul takımına akülü sandalye desteğinde bulunuyor.

"Kurumsal Sosyal Sorumluluk" Şirket Prensiplerimiz Arasında

Sadece sundukları hizmetin kalitesine değil topluma katkı sağlayacak ve değer yaratacak çalışmaları da önemsediklerini belirten Procat ve Call Center Hotel CEO'su Tarkan Ersubaşı, Kurumsal Sosyal Sorumluluk bilincini ön planda tuttuklarını ve bu kapsamda gerçekleştirdikleri projelerin sürekliliğinin şirket prensipleri arasında yer aldığı vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

İstanbul Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title