Haberler

Sosyal Sermaye ve Toplumsal Barış

Danimarka Parlamentosu Başkanı Mogens Lykketoft, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in verdiği bakır işleme hediyeyi başına takmak isteyince Fatma Şahin’in şaşırdı.

Danimarka Parlamentosu Başkanı Mogens Lykketoft, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in verdiği bakır işleme hediyeyi başına takmak isteyince Fatma Şahin'in şaşırdı.

Danimarka Parlamentosu Başkanı Mogens Lykketoft, çeşitli temaslarda bulunmak için Gaziantep'e geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret eden Danimarka Parlamentosu Başkanı Mogens Lykketoft, Gaziantep'in genel yapısı ve coğrafi konumu ile ilgili bilgiler aldı.

Fatma Şahin, Gaziantep'in sanayi ve ticareti ile Ortadoğu'nun önemli şehirlerinden birisi olduğunu kaydetti. Her iki ülkenin ilişkilerini geliştirmesi temennisinde bulunan Şahin, bu ilişkilerin böylesi ziyaretlerle artacağına vurgu yaptı. Bu ilişkilerin işadamlarının ve yatırımcıların alış verişleri ile güçleneceğine dikkat çeken Başkan Şahin, buna ön ayak olacaklarını ifade etti.

Mogens Lykketoft, ziyaret sonunda kendisine Gaziantep'e özgü bakır işleme hediye eden Fatma Şahin'in hediyesini başına tatmaya çalışınca ortaya komik görüntüler çıktı. Şahin, yaşanan durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Şahin Danimarka Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title