Haberler

Sosyal Riski İzleme, Önleme ve Uyumu Sağlama Projesi" Tanıtıldı

Uşak Belediyesi tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Sosyal Riski İzleme, Önleme ve Uyumu Sağlama Projesi" tanıtıldı.

Uşak Belediyesi tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Sosyal Riski İzleme, Önleme ve Uyumu Sağlama Projesi" tanıtıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki toplantıda konuşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, projeyle kent merkezinde yaşayan vatandaşların sosyal risklerin tespiti ve ihtiyaçlarının giderilmesinin amaçlandığını söyledi.

Cahan, proje kapsamında Dikilitaş Mahallesi'nde bin 700 hanede 5 bin kişiyle anket çalışması yapıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Uşak'ta yaşayan tüm kardeşlerimize imkanlarımız dahilinde, bütçemiz gücünde yardımcı olmaktayız. Şehirde yaşayan tüm insanların bilgi havuzunu oluşturuyoruz. Yüz yüze görüşme yaparak kimin neye ihtiyacı var, ne tür riskler altında tek tek belirliyoruz. Dikilitaş Mahallesi'nde görüşme yapılan evlerdeki insanların özür, sağlık, eğitim durumları gibi bilgilerini bilgisayar ortamına aktardık. Gerçek anlamda kimin ne gibi yardıma ihtiyacı var artık biliyoruz. Proje tamamlandığında tek tuşla tüm bilgilere ulaşabileceğiz. Daha sonra bu insanların sorunlarını çözmeye çalışacağız." - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Dikilitaş Mahallesi Nurullah Cahan Uşak Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title