Haberler

Sosyal Medyadan Helallik İsteyen Genç Kendini Ağaca Astı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde 23 yaşındaki Yılmaz Gökdağ, sosyal medyada paylaştığı yazıyla sevdiklerinden helallik istedikten sonra kendini ağaca asarak intihar etti.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir genç, sosyal paylaşım sitesinde yazdığı veda içerikli mesajın ardından ormanlık alanda kendini ağaca asarak intihar etti.

SOSYAL MEDYADAN 'HELALLİK' İSTEDİ

Dilovası Kayapınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 23 yaşındaki Yılmaz Gökdağ, girdiği bunalım sonucunda kendini asarak intihar etti. Edinilen bilgiye göre, Gökdağ, sosyal paylaşım sitesinden "Evet zamanı geldi arkadaşlar, bu benim son paylaşımım. Beni seven sevmeyen kim varsa, üzdüğüm istemeden kırdığım kim varsa şimdi hepsinden helallik istiyorum hakkınızı helal edin bana. Annem, babam, abim, amcalarım, kuzenlerim, arkadaşlarım, canlarım, sevdiğim hepiniz Allah'a emanet olun. Tanıdığınız neşeli Yılmaz artık yok uzunca bir yolculuğa çıkıyor, hem de hiç dönmemesine çıkıyor. Hepinizi çok hem de çok seviyorum, affedin beni haklarınızı helal edin" yazılı bir not yayınlayarak sevdiklerinden ve tanıdıklarından helallik istedi.

KARDEŞİNİ AĞÇTA ASILI BULDU

Daha sonra evden çıkan Gökdağ, evin yakınındaki ormanlık alana doğru gitti. Sosyal paylaşım sitesinde yazılı mesajı gören Gökdağ'ın abisi ise kardeşiyle konuşmak için hızla eve gitti. Kardeşini evde bulamayan ağabey, evin yanındaki ormanlık alana gittiğinde kardeşini ağaçta asılı buldu.

EKİPLER GENCİN ÖLDÜĞÜNÜ BELİRLEDİ

Abisinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede 23 yaşındaki Yılmaz Gökdağ'ın öldüğünü belirledi. Gökdağ'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Dilovası Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayapınar Dilovası 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title