Haberler

Sosyal Medyada Tepki Çeken Çocuk Rehine Fotoğrafı

Güncelleme:

Özgür Suriye Ordusu taraftarınca "Bizim en genç rehinemiz" başlığıyla yayınlanan kare, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sosyal medyayı birbirine katan bu fotoğraf Suriye’de çekildi. Tüm dünyanın tepkisini çeken fotoğrafta daha bebek yaşta küçük bir çocuk yerde oturuyor. Etrafında silah tutan bir sürü adam. Çocuk şaşkınlıkla kendisine doğrultulan silahlara bakıyor.

"BİZİM EN GENÇ REHİNEMİZ"

Sham Times adlı internet sitesinde yer alan habere göre Özgür Suriye Ordusu taraftarınca sosyal medyada paylaşılan bu fotoğrafın altında “bizim en genç rehinemiz” yazıyor. Şoke eden bu fotoğraf kadar fotoğrafa yazılan yorum da tepki çekiyor.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Türkiye sınırına yakın Kessab ilçesinde çekildiği tahmin edilen fotoğraf sosyal medyada paylaşıldığı andan itibaren sayısız tepki ve yorum aldı. Fotoğraftaki bebeğin durumuyla ilgili şu an için bir bilgi söz konusu değil.

 

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Suriye Dünya Haberler

500

Yorumlar (139)

Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

BU ÇOCUĞA TUTULAN SİLAHLARIN TETİĞİNDE AKPLİLERİN DE PARMAĞI VAR..! BU UTANÇ SİZE YETER..!

32
9
yanıtYanıtla
Masum İsmetoğlumasumca@gmail.com:

Allah'ım AKP'lilerin şerlerinden çocuklarımızı korusun.

yanıt0
yanıt0
Coşkuncos.28@hotmail.com:

Bu BEBE'ye tüfeğin namlusunu doğrultan kişiler kim olursa olsun, DÜNYANIN EN ŞEREFSİZ ADAMIDIR..ALLAH KAHRETSİN..BÜTÜN İNSANLIĞIN LANETİ ÜZERİNE OLSUN..Gittikçe DAHADA İĞRENÇLEŞEN SURİYE İÇSAVAŞI BİRAN ÖNCE İNŞALLAH BİTER..

40
0
yanıtYanıtla
asddsse-47@hotmail.com:

Allah bu öso yu destekleyenlerinde belasını versin

34
2
yanıtYanıtla
devrimtr@hotmail.com:

hangi mal beğenmemiş acaba..

yanıt0
yanıt0
ESED VE ZALİM YANDAŞLARINAkanayankalem@hotmai:

Allah Esed zalimini destekleyenlerin belasını versin

yanıt0
yanıt0
izmirlimusti.ylmz@outlook.com:

sizin kafanızın da basmadığı nokta bu biz zulümden yana taraf almayız.ama siz zulmü benim sevdiğim adam yaparsa iyi ama öteki yaparsa kötü diyorsunuz farkımız bu.biz esadı desteklemiyoruz ama öso dan da nefret ediyoruz anladın mı şimdi bize zalim diyen sığ kafalı arkadaşım?

yanıt0
yanıt0
C. AŞIK KARA CAHİLLEREkanayankalem@hotmail.co:

ESED KİMYASAL LA ÇOCUKLARI KATLEDERKEN ONLARI AÇLIĞA MAHKUM EDERKEN; ONLARA LANETİM NE İSE BURADA DA AYNIDIR; AMA NUMUNESİ ESED VE TARAFTARLARINDA İKEN SİZİN GİBİ SAZANLARIN SIĞ KAFALILIĞINA BALIK HAFIZALILIĞINA ŞAŞIYORUM DOĞRUSU, KARA CAHİLLİĞİ BIRAKIP BİRAZ ARAŞTIRIN. CELLATINIZA AŞIK OLMAYIN.

yanıt0
yanıt0
YORUMwemar_00@hotmail.com:

YUUHH ARTIIKK BU ARAPLAR GERÇEKTEN İNSAN DEĞİL BAŞKA BİR MAHLUK GENİ VAR BUNLARDA

29
5
yanıtYanıtla
fener-bahceliworksman@hotmail.de:

Irkçı yorum yapmassak? Burda bir bebekten bahsediyoruz, sen de cahil cahil konuşuyorsun. Sanki ordaki halk böyle olayları destekliyor.

yanıt0
yanıt0
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title