Haberler

Sosyal Medyada Tanışma Tuzağı

Gaziantep'te sosyal medyada tanıştığı kızla görüşmeye giden kişi, 3 şahıs tarafından kaçırılarak darp edildi.

Edinilen bilgiye göre, Alaybey Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde oturan M.İ. adlı şahıs, sosyal medya aracılığıyla tanışıp sohbet ettiği E.A. ile yüz yüze görüşmek istedi. M.İ, E.A. ile görüşmek için Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi önünde beklemeye başladı. M.İ'nin yanına gelen 3 kişi, "Kız kardeşimizi taciz etmişsin" diyerek M.İ'yi zorla araca bindirdi. M.İ'yi Erikçe Kent Ormanı'na götüren şahıslar, araçtan indirerek darp etti. Şahısların, M.İ'nin kafasını otomobil lastiğinin önüne koyarak, cep telefonu kamerasıyla olayı kaydettikleri ve daha sonra cebindeki para ile cep telefonunu gasp ettikleri ileri sürüldü.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, M.İ'nin verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. E.A.'nın sosyal medya sayfasını takibe alan ekipler, incelemeler sonucunda şüphelileri belirledi. M.İ'yi darp edip, parasını ve cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen Ahmet K, Mümin. G. ve A.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title