Haberler

Sosyal Medyada 'Canlı Bomba' Paylaşımı Manisalıları Korkuttu

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde meydana gelen bombalı saldırının ardından bir sosyal medya kullanıcısının 'Manisa'da IŞİD üyesi 2 kişi canlı bomba olma ihtimali ile aranmaktadır' paylaşımı tedirginlik yarattı.

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde meydana gelen bombalı saldırının ardından bir sosyal medya kullanıcısının 'Manisa'da IŞİD üyesi 2 kişi canlı bomba olma ihtimali ile aranmaktadır' paylaşımı tedirginlik yarattı. İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, kesinlikle böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Suruç'taki 32 kişinin ölümüyle sonuçlanan 'canlı bomba' saldırısının ardından ülke genelinde yaşanan tedirginlik, Manisa'daki bir sosyal medya kullanıcısının 'Manisa'da IŞİD üyesi 2 kişi canlı bomba olma ihtimali ile aranmaktadır' paylaşımıyla bir üst seviyeye çıktı. Korkan bazı Manisalılar, çeşitli yorumlarla tepkilerini dile getirdi.

"VARSAYIM BİLE KABUL EDEMEYİZ"

Konuya ilişkin açıklama yapan Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, "Manisa'da kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil. Böyle bir şey olsa istihbaratımız olurdu. Manisa Türkiye'nin en huzurlu kenti. Manisa'da canlı bomba durumunu varsayım bile kabul edemeyiz. Eğer böyle bir şey olsa bizler bu kadar rahat olmazdık. Öyle bir şüphe dahi olsa bizler giriş ve çıkışlardaki tüm araçları kontrol ederek, kimlik araması yapardık. Manisa'da kesinlikle böyle bir şey yapamazlar. Vatandaşlarımızın panik yapmasına gerek yok" dedi.

İFADESİNE BAŞVURULACAK

Sosyal medya üzerinden bu tür paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan İl Emniyet Müdürü Ceren, paylaşımı yapan kişinin ifadesine başvuracaklarını da sözlerine ekledi. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tayfur Erdal Ceren Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title