Haberler

"Sosyal Medya Zirvesi"

Güncelleme:

Sabancı Üniversitesi MBA Kulübü, 6 Nisan günü, Sabancı Center Hacı Ömer Konferans Salonu'nda, "Sosyal Medya Zirvesi"ni düzenliyor.

Sabancı Üniversitesi MBA Kulübü'nün bu yıl üçüncü kez gerçekleştireceği "Sosyal Medya Zirvesi" etkinliğinde sosyal medya, iş dünyasının sosyal medya kullanımı ve işletmeler açısından sosyal medyanın önemi ele alınacak. 6 Nisan 2013 tarihinde Sabancı Center Hacı Ömer Konferans Salonu'nda gerçekleşecek etkinliğe, alanlarında dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından temsilciler konuşmacı olarak katılacak.

Sabancı Üniversitesi MBA Kulübü, 6 Nisan 2013 Cumartesi günü, Sabancı Center Hacı Ömer Konferans Salonu'nda, çağımızın en önemli iletişim araçlarından sosyal medyanın ele alınacağı "Sosyal Medya Zirvesi"ni düzenliyor. Türkiye'nin en aktif öğrenci kulüplerinden Sabancı Üniversitesi MBA Kulübü'nün bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği etkinlikte, sosyal medyanın değişen gündemi ve şirketlerin başarılı sosyal medya kullanımları ele alınacak.

İletişimden ulaşıma, sosyal medya reklamcılığından bankacılığa kadar farklı sektörleri bir araya getirecek etkinlikte; şirketlerin sosyal medyayı nasıl kullandığı, reklam ajanslarının şirketlere hayallerini gerçekleştirmede nasıl yardımcı olduğu ve Türkiye'de sosyal medyanın durumu, sosyal medyanın işletmelerin iş planlarını hayata geçirmelerinde sağladığı faydalar, sosyal medyanın nelere gebe olduğu konuları ele alınacak.

Fatoş Karahasan, Dekatlon Buzz Kurucu Ortağı Mesut Karakaş ve Dekatlon Buzz Kreatif Direktörü Barış Kuran, Skyscanner Sosyal Pazarlama Yöneticisi Yara Paoli konuşmacı olacaklar. Etkinliğin sürpriz ismi olarak da Twitter'da "@ceriLevis" ismiyle ün yapan, Vatan Gazetesi yazarı, "Harem" dizisi oyuncusu Ömür Özdemir konuşmacılar arasında yer alacak.

Skyscanner'ın Ana Sponsorluğu ve Pazarlama Türkiye'nin Tanıtım Sponsorluğu'nu üstlendiği etkinlikte; Akbank Dijital Medya Müdürü Aykut İbrişim, TTNet Dijital Medya Pazarlama Müdürü Yaman Alpata, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı ve Akademisyen

Etkinliğin ürün sponsorluğunu da Coca-Cola, Eti, Doğuş Çay ve Polo üstleniyor.

Program:

Tarih: 6 Nisan 2013, Cumartesi

Yer: Sabancı Üniversitesi Center Hacı Ömer Konferans Salonu, 4. Levent - İstanbul

Saat: 09.50 – 10.00 Etkinlik Açılışı

10.00 – 10.50 Aykut İbrişim – Akbank Dijital Medya Müdürü

10.50 – 11.00 Kahve Molası

11.00 – 11.50 Yaman Alpata – TTNet Dijital Medya Pazarlama Müdürü

11.50 – 12.00 Kahve Molası

12.00 – 12.50 Fatoş Karahasan – Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı & Akademisyen

12.50 – 14.00 Öğle Yemeği Arası

14.00 – 14.50 Mesut Karakaş – Dekatlon Buzz Kurucu Ortağı / Barış Kuran – Dekatlon Buzz Kreatif Direktörü

14.50 – 15.00 Kahve Molası

15.00 – 15.50 Ömür Özdemir

15.50 – 16.00 Kahve Molası

16.00 – 16.50 Yara Paoli – Skyscanner Sosyal Pazarlama Yöneticisi

(Skyscanner sunumu İngilizce olacaktır)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabancı Üniversitesi Fatoş Karahasan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title