Haberler

110 Yaşındaki Ninenin, Muhabirin Kolunu Öpmeye Çalışması İlginç Görüntülere Sahne Oldu

Güncelleme:

Alemmiye Hammude isimli 110 yaşındaki Filistinli ninenin, TRT muhabiriyle röportajı sırasında bir anda muhabirin kolunu öpmeye çalışması sosyal medya gündemine oturdu.

Filistin'de program yapan TRT Türk muhabirinin 110 yaşındaki Alemmiye Hammude isimli nine ile konuştuğu sırada, yaşlı kadının muhabirin kolunu öpmeye çalışması dikkat çekti. Nedeni ise, yaşlı ninenin ağzında diş olmadığı için öpüyor gibi değil de sanki ısırıyor gibi algılanmasıydı.

KONUŞMAYA ÇALIŞIRKEN BİR ANDA ÖPMEYE BAŞLADI

TRT Türk'de gezi programı yapan ekip Filistin'e gitti. TRT muhabiri Osmanlı döneminde doğduğunu ve 100 yaşını aştığını söylediği Alemmiye Hammude Mine ile konuşmaya çalıştı. Muhabir yaşlı kadına Osmanlı döneminden söz ederken, Alemmiye Nine ise muhabirin kolunu sarıldı. TRT muhabiri ise bu sırada Hammude ninenin kendilerini öpücüklere boğduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Filistin Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

yani..:

aç abi açç. ne bulsa et diye yiyor. . gözler gormuyor zaten belli.

9
64
yanıtYanıtla
TÜRK MİLLETİ:

KUDUZ DEĞİLDİR UMARIM İSRAİLİN BUNLARI TOPLAMASI GEREKLİ

6
57
yanıtYanıtla
KAAN:

ISIRMAMIŞ ÖPMÜŞ ABARTMAYIN

47
2
yanıtYanıtla
UZMAN:

BURDA GİZLİ OLAN İLMİ HERBABAYİĞİT GÖREMEZ. . KOMODO EJDERLERİNİN OLDUĞU ADA AKLA GELSİN, ORDAKİ EJDERLERDE DİŞ YOK, AVLARINI TÜKÜRÜKTEKİ ZEHİRLE ÖLDÜRÜYORLAR. . BURDA DİKKAT YAŞLI KADIN , SPİKERİN SOL ELİNİN KAN AKIŞINI KESİYOR ÖNCE, ATARDAMARA TÜKRÜĞÜNÜ VERİYOR, DNA SINI SPİKERE VERİYOR, UZUN YAŞASIN DİYE, KENDİ KANI ZEHİRLENİYOR AMA, ÖYLE VEFAT ETTİ, , KADIN ALİM BİR NENE. . .

37
1
yanıtYanıtla
UZMAN:

NİNEYE ŞAKA YORUM YAZDIM. . CİDDİYE ALMAYIN, , YAŞA BAĞLI BİR SEVGİ GÖSTERİSİNDEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL. . . ALLAH RAHMET ETSİN. .

yanıt43
yanıt3
zzz:

bir sorsana osmanlılara ihaneti nasıl gercekleştirmişler. . . . osmanlı askerlerin ingilizlere nasıl teslim etmişler. . .

13
11
yanıtYanıtla
Bir:

Heralde kolları açık diye ısırıyor. Tesettür e girmesini istiyor.

18
5
yanıtYanıtla
MESUT:

sevincine öpmüş nerden ısırma cıkarıyorsunuz hayret ! HABERMİ BU YANİ

22
0
yanıtYanıtla
musa dunya:

Osmanlı deyince Türkiyeden geliyorum deyince nenem içindeki sevgiyi çoşkuyu göstermiş Osmanlıyı beğenmeyenler ortadoguda bir süzen vardı Osmanlı zamanında hilafet ümmet vardı bunu yıktılar ama halkın sevgisini asla yıkamazlar. osmanlıyı beğenmeyenler ısırmış diye haber yapsın ama şunu bilinki o topraklarda yaşayanların hasreti eski sınırları tekrar kazanmamıza yol açacaktır. siz ısırdı yazın

8
11
yanıtYanıtla
Dandy:

Nine değil ZOMBİ o

3
15
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title