Haberler

Sosyal Medya Kullanıcıları, Rıdvan Dilmen'le Dalga Geçti

Güncelleme:

Futbol yorumcularından Rıdvan Dilmen, devre arasında, maça damga vuran Sneijder'in oyundan çıkması gerektiğini savununca dalga konusu oldu.

Türkiye'nin önde gelen spor yorumcularından Rıdvan Dilmen, dün NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında derbinin devre arasında söylediği sözler, karşılaşmanın ardından gündeme oturdu.

SNEIJDER MAÇA DAMGA VURUNCA...

İlk yarının 0-0 sona ermesinin ardından karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Sneijder'in performansını eleştirip oyundan çıkması gerektiğini savununca Galatasaray taraftarı tarafından maçın ardından ti'ye alındı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Wesley Sneijder Rıdvan Dilmen Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (35)

KARTAL:

HOLİGANLAR TOPLULUĞU ADAM İLK YARIYA GÖRE DEĞERLENDİRİYOR AMA NERDE SİZDE ANLAYACAK KAFA AYRICA CİNCON OKADARDA İYİ OYNAMADI AMA YİNE DÖRT AYAK ÜSTÜNE DÜŞTÜ PİSİ PİSİLER SİZİ

14
44
yanıtYanıtla
gs:

füzeler nereye gitti biri güntekin onyaa birde rıdvan dilmene gitii

48
9
yanıtYanıtla
rıdvana değil yorumlara cevap...:

şu hale bak yorumları okuduktan sonra birkez daha iyiki fenerliyim dedim inanamıyorlar yendiklerine tamam arkadaş yendiniz olabilir bukadar şaşırmayın sizde büyuk takımsınız arada sırada da olsa yenersiniz enson reali yendiğinizde bukadar sevindiniz heralde biz her yıl yeniyoruz sizi ama böyle tantana etmiyoruz

12
39
yanıtYanıtla
demir demir:

puhahaha tantana etmiyolarmışşşşşş :D ayrıca 1 tane gol attınız maçta o da taçtan çevrilmişti. işiniz gücünüz sahtekarlık lan.

yanıt0
yanıt0
cinconlu:

hee valla iyi ki fenevlisin. malzeme lazımdı bize şimdi iyi oldu valla. vıdvan dilmen o kadar biliyovsa teknik divektöv olaydı da göveydik.

yanıt0
yanıt0
ntv ye yakışmıyorsun:

rıdvan artık ntv ye yakışmıyorsun fazla taraflı halinle

45
6
yanıtYanıtla
halil:

rıdvan olmasa başka bi fenerli olur ntv''nin kendisi taraflı.

yanıt0
yanıt0
dostyeli:

bu hep böyle futboldan bişey anlamıyo ki bir de yorumcu yapmışlar salağı:)

36
14
yanıtYanıtla
ramazan subaşı:

eyaptallar karşınızda türmilli takımında avucunuz patlayana kadar alkışladığınız rıdvan dilme var bir yabancı yüzünden hakarete varan sözler söylüyorsunuz ayıptır ayıp

yanıt0
yanıt0
demir demir:

valla abicim bence fenevi yerle bir eden oyuncu sneijder :D ahaha iyi güldüm

40
7
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title