Haberler

SGK 10 İlde Yer Alan 12 Gayrimenkulün Satışını Yapacak

Güncelleme:

SGK, Bilecik, Antalya, Ağrı, Kars, Kırşehir, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon ve Van'da yer alan 12 gayrimenkulün satışını açık artırma usulüyle yapacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Bilecik, Antalya, Ağrı, Kars, Kırşehir, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon ve Van' da yer alan 12 gayrimenkulün satışını açık artırma usulüyle yapacak.

Gayrimenkul satışıyla ilgili ilan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Bilecik, Antalya, Ağrı, Kars, Kırşehir, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon ve Van'da yer alan 12 gayrimenkulün satışını açık artırma usulüyle 29-30 Nisan 2014 tarihlerinde 09.00 ile 16.00 arasında yapacak. İhaleye katılmak isteyenler, taşınmazın İhale dokümanını, İdarenin adresinde bedelsiz olarak görebilecek. Satın alınmak istenilen gayrimenkul için belirlenen Şartname satın alma bedeli; tahsilata yetkili bankalara "Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeme yapma" talebiyle müracaatta bulunarak, "Beyana dayalı Tahsilat" menüsünden alınması zorunlu olacak. Teklif ve belgeler, İhale günü, İhale saatine kadar ihalenin yapılacağı Adakale Sokak No 30 Kızılay/Ankara (Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı) adresine teslim edilecek. İhale Komisyonuna bizzat müracaat edilerek ihaleye iştirak edilecek. Posta ve başka yöntemlerle ihaleye iştirak edip ihaleye katılmayan teklif sahibinin teklifi son ve kesin teklif olarak kabul edilecek. İhale gün ve saatinden sonra İdareye ulaşan teklif ve belgeler değerlendirmeye alınmayacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu Antalya Bilecik Ağrı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title