Haberler

Sosyal Güvenlik İl Müdürü İade-i Ziyaretlere Devam Ediyor

Güncelleme:

Sosyal Güvenlik il müdürü Erhan Çavuş'u, Oda Başkanı Nihat Alpat Öztürk, Başkan Yardımcısı İlhami Güngör Yönetim kurulu üyeleri Ali Kırkan, Mustafa Gökdemir, Yılmaz Mercan, Seyfettin Sarıaslan ile Denetleme kurulu Üyeleri Fatih Mülayim ve Ruşen Karakaş Tam kadro karşıladılar.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş 6552 sayılı yasa ile çıkartılan torba yasa kapsamında prim alacaklarının yapılandırılması ve genel sağlık sigortası konularında oda mensubu kooperatif başkanlarına bilgiler verdi.
Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş'a Bolu Valiliği bünyesinde yapılmakta olan bir proje için odaya kayıtlı olan esnaf larla yapılması düşünülen program ve tanıtım toplantısında Sosyal Güvenlik kurumunuda aralarında görmek ve sosyal güvenlik konuları ve torba yasa ile bilgilendirme talebi için davet etmişlerdir.

Sosyal Güvenlik il Müdürü Erhan Çavuş; yasa ile ilgili bilgilendirme ve yardım konusunda meslek odaları ve kamu kurum ve kuruluşlarının talepleri doğrultusunda yardımcı olacaklarını ve kurum olarak her türlü yardım ve desteği sağlayacaklarını beyan etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yılmaz Mercan Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title