Haberler

Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri Sürüyor

Güncelleme:

Batmanda Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri devam ediyor.

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle, SGK Batman İl Müdürlüğü ekibi, kurum gezilerine devam ediyor.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Alaettin Ökten, Sosyal Güvenlik Haftasının çok yoğun bir şekilde geçtiğini belirterek, bu kapsamda kentteki kurum, STK ve meslek odalarını ziyaret ettiklerini söyledi.

Vatandaşlarda Sosyal Güvenlik bilincinin oluşması için kentteki AVM'lerde hafta boyunca stantlar açarak sosyal güvenlik ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduklarını dile getiren Ökten, bu konuda broşürler, CD'ler ve kitapçıklar dağıttıklarını söyledi.

Ökten, "SGK, hizmet kalitesini artırarak sürekli gelişen bir kurumdur. SGK olarak işbirliğine açık, diğer kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını karşı taraf değil, paydaş olarak gören bir kurum noktasına geldik. SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur olarak üç kurum anlayışından SGK anlayışına, sadece teftiş gözüyle bakan bir anlayıştan rehberliği de barındıran bir denetim anlayışı içerisinde vatandaş odaklı hizmet çerçevesi içinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title