Haberler

Sosyal Güvenlik Haftası

Bingöl'de bir yılda 10 veya daha fazla hekime başvuran 6 bin kişiye "Sağlıklı Yaşam Bildirileri" kitabı dağıtıldı.

Bingöl'de bir yılda 10 veya daha fazla hekime başvuran 6 bin kişiye "Sağlıklı Yaşam Bildirileri" kitabı dağıtıldı.

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Öğretmenevi bahçesinde basın toplantısı düzenleyen Bingöl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Muzaffer Çakan, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle yapılacak etkinliklerin hafta boyunca kurum içinde ve kurum dışında devam edeceğini söyledi.

Sosyal ve kültürel alanda yapılacak faaliyetlerle bir hafta boyunca gündem oluşturmak istediklerini belirten Çakan, "Yılda 10 veya daha fazla kez sağlık kuruluşlarına başvuran vatandaşlarımıza yönelik olarak hazırlanan ve sağlıklı yaşam ile ilaç kullanımı hakkında bilgiler içeren Sağlıklı Yaşam Bilgileri kitabının ilimizde yaklaşık 6 bin kişiye dağıtımı yapıldı. Hantallık zihniyetiyle hizmet veren bir kurum değil, sosyal güvenlik alanında hizmet alanlarının ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutan, iş ve işlemlerini kanunlara ve kalite standartlarına uygun, adil, verimli ve hızlı bir şekilde hizmet veren bir kurum olmuştur. Toplumun neredeyse tamamını ilgilendiren sosyal güvenlik sistemine ve Sosyal Güvenlik Kurumuna tüm tarafların sahip çıkacağına ve gerekli çabayı göstereceğine inancımız tamdır" diye konuştu.

Çakan, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Bingöl'de 2012 yılında en yüksek prim ödeyen ilk 10 işverene plaket vereceklerini sözlerine ekledi. - BİNGÖL

Kaynak: AA / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title