Haberler

Sosyal Gelişim Merkezi Tamamlanıyor

Şehrin tüm kesimine hizmet verecek, sosyal politikaların yürütüleceği merkez olacak Sosyal Gelişim Merkezi’nin kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin sosyal politika merkezi olacak Sosyal Gelişim Merkezimiz, inşallah kısa süre içerisinde hemşerilerimizin hizmetine sunulacak.

Şehrin tüm kesimine hizmet verecek, sosyal politikaların yürütüleceği merkez olacak Sosyal Gelişim Merkezi'nin kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Toçoğlu, "Şehrimizin sosyal politika merkezi olacak Sosyal Gelişim Merkezimiz, inşallah kısa süre içerisinde hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Her şey daha mutlu bir Sakarya için" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski terminal arazisinde yapımına başlanan Sosyal Gelişim Merkezi, büyük ölçüde tamamlandı. Yaklaşık 3 bin metrekare alan içerisinde hayat bulan proje kapsamında derslikler, sosyal donatı alanları, konferans salonu, spor salonu ve kütüphanelerin yer alacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Şehrimizin sosyal politika merkezi olacak Sosyal Gelişim Merkezimiz, inşallah kısa süre içerisinde hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Her şey daha mutlu bir Sakarya için" diye konuştu.

Engelliler, yaşlılar, çocuklar ve aileler için kısa süre içerisinde faaliyete geçecek merkezde engelliler, yaşlılar, çocuklar ve aileler için eğitici faaliyetlerin gerçekleştirileceğini de açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, "Merkezimizde psikologlar, sosyologlar, sosyal hizmet uzmanları, spor öğretmenleri ve sanat eğitimi verecek alanında uzman kişiler görev alacak. Kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız ve engellilerimiz için önemli çalışmalar, eğitici faaliyetler hayata geçirilecek" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title