Haberler

Sosyal Bilimler Myo'ya Kalite Yönetim Sistemi Belgesi

Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı.

Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda yaklaşık bir yıldır yürütülen kalite çalışmaları sonuç verdi. Kurumun tüm birimlerindeki faaliyetlerde kalite ve iyileştirmeyi hedefleyen bir yönetim uygulamasının yerleşmesini sağlamaya yönelik çalışmalar TSE yetkililerince denetlenip değerlendirildi. Kalite ekibinin sistemli çalışmaları, akademik ve idari personelin desteği sonucunda yapılan hazırlıklar sonucunda 29-30 Mayıs 2017 tarihlerinde bağımsız bir şekilde denetlenen Sosyal Bilimler MYO, sıfır hata ile ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı.

Uludağ Üniversitesi'nde daha önce de Mustafakemalpaşa ve Orhaneli meslek yüksekokulları Kalite Yönetim Sistem belgesi almıştı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uludağ Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title