Haberler

Sosev'den Soma'da 'Ab Proje Geliştirme Eğitimi'

Soma Sağlık Sosyal Eğitim Vakfı (SOSEV), önemli bir proje toplantısına daha ön ayak olarak imza attı.

Soma Sağlık Sosyal Eğitim Vakfı (SOSEV), önemli bir proje toplantısına daha ön ayak olarak imza attı.

Soma'ya eğitim ve sağlık alanında yaptığı katkıların yanında 'Avrupa Birliği Proje Geliştirme Eğitimi' düzenlenmesi için de bir organizasyon yapan SOSEV, 5 günlük bir eğitim programının ardından, hazırlanacak projelerle, ilçenin sosyal-kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlanması ve ilçenin adının pozitif anlamda duyurulmasını sağlayacak.

(SOSEV) tarafından düzenlenen "AB Proje Geliştirme Eğitimi", TEİAŞ Eğitim Merkezi'nde başladı. 5 gün sürecek olan eğitime, Soma'daki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarından 28 katılımcı iştirak etti. Proje geliştirme eğitiminde katılımcılara, proje geliştirme yöntemleri, AB ve Kalkınma Ajansları fonlarından ve hibelerinden nasıl yararlanacakları, proje yönetiminin püf noktaları gibi konularda detaylı bilgiler veriliyor. AB uzmanları Hakkı Çamur ve Derya Deniz Güven'in sunumları yaptığı proje eğitiminin sonunda, ilçenin sosyal-kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlanması ve ilçenin adının pozitif anlamda duyurulmasının sağlanması hedefleniyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title