Haberler

    Beşiktaş Jose Sosa'ya Resti Çekti: 12 Milyon Dolar Getir, Git

    Güncelleme:

    Beşiktaş yönetimi, Arjantinli yıldız Jose Sosa'nın zam restine karşılık aynı şekilde rest çekti.. Ülkesine her gittiğinde arıza çıkaran ve "Beni istiyorlar" diyerek mesaj gönderen Jose Sosa, Arjantin tatili sırasında da aynı mesajı gönderdi. Beşiktaş yönetimi ise Sosa'ya, "12 milyon dolar getir, git" diye rest çekti.

    ZAM YOK

    Arjantin takımlarının kendisine olan ilgisini kullanıp maaşına zam isteyen Jose Sosa'ya UEFA'nın belgeleri gösterildi ve kendisine herhangi bir zammın yapılamayacağı; isterse sözleşmesinin 1 yıllığına aynı şartlarda uzatılabileceği aktarıldı.

    SON KARAR İSTANBUL'DA

    Siyah -beyazlılar, tecrübeli orta saha oyuncusunu 1.4 milyon kiralama, ardından 2 milyon euro da satın alma bedeli olmak üzere toplam 3.4 milyon euro ödeyerek satın almıştı. Beşiktaş ile 2 sene daha anlaşması bulunan ve bu sene 1.6 milyon euro, seneye de 1 milyon 650 bin euro garanti para alacak olan Arjantinli oyuncunun; yönetimin bu yeni teklifi karşısında nasıl bir yol izleyeceği İstanbul'a dönüşünde netleşecek..

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Arjantin Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
    500

    Yorumlar (5)

    BEŞİKTAŞ:

    MUSTAFA PEKTEMEK BU ADAMDAN FAZLA PARA ALIYORDU. SENİ ŞAMPİYON YAPAN SOSA''YA ZAM HELALDİR ;)

    5
    1
    yanıtYanıtla
    YZ:

    BÖYLE BİR DAVRANIŞI SOSAYA YAKIŞTIRAMAM. OTURU SIKINTILARI VARSA YÖNETİM İLE PAYLAŞIR, ÇÖZÜM ARAR. BU İŞ NEZAKET İŞİDİR. ABA ALTINDAN SOBA GÖSTERME İŞİ DEĞİL.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    sezgin:

    hadi kartal 10 yılda bir bulduğunu kaçır elinden yine. siz şimdi marcelo rodolfo cenk gibi istekli oynayanlarıda satarsınız gereksiz ilk 18 de beşiktaşa yakışmayan 4 kişi varken.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    ŞAH:

    SİZDE SOSANIN YANINDAYDINIZ ZATEN :)

    1
    0
    yanıtYanıtla
    ali:

    gönder gitsin , beşiktaş gibi takımı zor bulur, başka takımda oynama şansı çok zor, 1. 2 maç belki ondan sonra finish

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title