Haberler

Sorunlar, Ortak Akılla Çözülüyor

Güncelleme:

Başkan Demirağ, esnafa yaptığı açıklamada; ''Sorunların tespitinden çözümüne dek, birlikte hareket edeceğiz.'' dedi.

Yenifoça'daki çarşı esnafı, restoran işletmecileri, kafe işletmecileri ve Yenifoça'yla özdeşmiş olan Gece Pazarı esnafları ile ayrı ayrı görüşen Başkan Demirağ, sorunları dinledi ve çözüm yolları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Yaz sezonu başlangıcı öncesinde Yenifoça'ya daha çok önem vereceğini söyleyen Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; "Sezon başlangıcından önce, sorunların tespiti için sizlerle sık sık görüşüyoruz. Sizlerin isteklerini dinleyerek, aksaklıkların giderilmesi ve güzel bir sezon için hazırlıklarımızı tamamlamak istiyoruz," dedi.

Özellikle sahil bandında bulunan esnafın, plajlara sahip çıkmasını isteyen Başkan Demirağ; "Sahillerimizde düzensizliğin önüne hep birlikte geçmemiz lazım. Sizler halk plajlarımıza sahip çıkacaksınız. Yazlıkçılarımız gönül rahatlığı içinde plajlarımızı kullanabilmelidirler." diye konuştu.

Yenifoça esnafının sorunlarını dinleyip, notlar alan Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; "Çarşı esnafımızın, sahil şeridi üzerinde bulunan esnaflarımızın ve Yenifoça'mızla özdeşleşmiş olan Gece Pazarı esnafımızın istekleri doğrultusunda, hakkaniyet ölçülerinde, kısa olan yaz sezonunu en verimli şekilde geçirebilmek için ortak akılla adımlar atıyoruz. Sizlerin talep, görüş ve önerileriniz doğrultusunda bir takım düzenlemeler yaparak, sezonu en iyi şekilde geçirmek istiyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ülgür Gökhan Yenifoça Foça Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title