Haberler

Sorumsuz Sürücü Engelli Vatandaşı Mağdur Etti

Eminönü arasında yapılan 15 kilometrelik bisiklet yolu geçtiğimiz hafta kullanıma açıldı.

Eminönü arasında yapılan 15 kilometrelik bisiklet yolu geçtiğimiz hafta kullanıma açıldı. Gaziosmanpaşa Küçükköy'den başlayarak Vialand alt yoldan Alibeyköy-Silahtar-Eyüp-Eminönü hattında hizmete giren bisiklet yolunu engelliler de kullanıyor.

Ancak bisiklet yolunu kullananlar park eden araçlar nedeniyle zor anlar yaşıyor. Uyarı levhalarına rağmen bisiklet yoluna birçok araç parkediyor. O araçlardan biri de akülü sandalyesiyle bu yolu kullanan engelli bir vatandaşı zor durumda bıraktı. Bisiklet yolu dışında geçeceği bir alan olmayan engelli kişi, sürücüye uyarıda bulundu. Ancak çevredekilerin ve engelli vatandaşın uyarısını dikkate almayan sürücü, aracını bisiklet yoluna parkederek uzaklaştı. Engelli vatandaş ise bir süre park eden aracın arkasında bekledikten sonra tehlikeli de olsa mecburen araçların kullandığı yandaki yola girerek yoluna devam etti. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Küçükköy Eminönü Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title