Haberler

Soru Sorduğu Tanımadığı Kişi Tarafından Gasp Edildi

Bursa’da bir kişi, annesine havale edeceği parayı nasıl göndereceğini sorduğu kişi tarafından evine kadar takip edilerek gasp edildi.

Bursa'da bir kişi, annesine havale edeceği parayı nasıl göndereceğini sorduğu kişi tarafından evine kadar takip edilerek gasp edildi.

Olay, Osmangazi ilçesi Zafer Mahallesi'nde yaşandı. Annesine 2 bin 700 lira para havale etmek isteyen M.G., tanımadığı bir kişiye havale işlemiyle ilgili soru sordu. Soru sorduğu kişi, ertesi gün arkadaşıyla birlikte M.G.'yi evine kadar takip etti. Eve giren şahıslar M.G.'nin elleri ve gözlerini bağlayıp darp ederek 2 bin 700 lirasını gasp etti. Şahıslar evden uzaklaştıktan sonra uzun uğraşların ardından ellerini çözen M.G., masanın üzerinde bulunan 2 bin 700 lirasının alındığı fark etti. Olaydan sonra polis merkezine giden M.G. şikayetçi olduğunu belirtti. Polisin olayla ilgili tahkikatı sürüyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title