Haberler

Soru Hazırlayan Öğretmene Ek Ders Ücreti

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığı, soru hazırlamak ve değerlendirme yapmak üzere geçici görevlendirilen yönetici ve öğretmenlere ek ders ücreti verecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde, soru hazırlamak ve değerlendirme yapmak üzere geçici görevlendirilen yönetici ve öğretmenlere ek ders ücreti verilecek.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Bakanlar Kurulu'nun, Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

27 SAAT EK DERS YAPMIŞ SAYILACAK

Karara göre, bilişim teknolojileri ve elektrik-elektronik teknolojisi alan öğretmenleri arasından, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nda geçici görevlendirilen yönetici ve öğretmenler ile alanlarına bakılmaksızın Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde, soru hazırlamak ve değerlendirme yapmak üzere geçici görevlendirilen yönetici ve öğretmenler, göreve başladıkları tarihten itibaren, haftada 27 saat ek ders görevi yapmış sayılacak. Ek ders ücretleri, kadrolarının bulunduğu kurumca ödenecek.

HER YIL ONAY ALINACAK

Bu yönetici ve öğretmenlerin, yarıyıl ve yaz tatilleri de dahil olmak üzere aylık karşılığı ders görevi veya görevlendirildikleri tarihte kendilerine verilmiş ek ders görevi bulunup bulunmadığına bakılmayacak. Bu kişiler için her yıl yeniden onay alınması ve bu öğretmenler ve yöneticilerin fiilen görev yapması gerekecek.

Kaynak: AA / Ekonomi

Önemsiz Memur Eğitim Yaşam Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

polisMobil-ANDROID:

öğretmen maaşı en fazla 2200 olmalı atanamayan öğretmenlerde atansın

3
16
yanıtYanıtla
polissssMobil-ANDROID:

öğretmene ek görev ücreti var polise yok bizde Üniv. mezunuyuz. Devlet Üniv. mezunu polis alıyorsa haklarını vermek zorunda.

7
7
yanıtYanıtla
ıssız adamMobil-ANDROID:

para kazanmanın en kolay yolu öğretmenlik.eskide kaldı değerli hocalar.şimdikilerin süsüne yetmiyor aldığı maaş.taşeron ne yer ne içer diye soran yok.

2
10
yanıtYanıtla
kartalMobil-ANDROID:

hakkım haram olsun

3
7
yanıtYanıtla
arksMobil-ANDROID:

tabi tabi ogretmenler bosuna calisiyorlar. en iyisi herkes kendi cocuguna kendi ders versin. millrt bi rahatlasin. ogretmen maaslari nerelerine dokunuyosa...

6
1
yanıtYanıtla
her söylenilene inananlarMobil-ANDROID:

burada yorum yapanlar ne is yapıyorlar eğitim seviyeleri ne bilmiyorum burada soru hazırlamak derken normal okuldaki sınavlar için soru hazirlayan öğretmenlere veya tüm öğretmenlere verilen bir ucretten bahsetmiyor üniversite teog KPSS gibi sınavlar için soru hazirlayan belirtilen ders öğretmenleri için bu ekders biz her söylenen parayı alsaydik şuan köşeyi dönerdik kimsenin deger vermedigi ogretmenlik mesleğini yapmazdik aslında son zamlarla cumhurbaşkanından fazla alıyoruz ama caktirmiyoruz buna anca sizin gibi sazanlar inaniyor

1
1
yanıtYanıtla
her söylenilene inananlarMobil-ANDROID:

bu kadar cahil olmayın eğitim sistemini ogretmenmi çökertiyor bastakiler kafalarina gore sistemi değiştiriyor eğitimcinin görüşü alınmıyor gerekli tepkileri zamanında gostermeyenler sadece bos bos konusuyor

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Polisler ne yapıyor Allah aşkına. Bir olay oldu mu korkusundan olay yerine gelmek istemeyen veya oyalanan polislerin sayısı çok fazla. Ne yapıyorsunuz?Hırsız mı yakalıyorsunuz ?Her taraf hırsız kaynıyor?Uyuşturucu mu yakalıyorsunuz?Ben size uyuşturucu satılan okulların listesini vereyim. Hadi gidin, kılınızı bile kımıldatmazsınız. Ancak saatlerce beklersiniz, kimin polisi olduğunuzu biliyoruz. Yine de öğretmenlerden fazla alıyorsunuz.

1
1
yanıtYanıtla
...:

Bİ''DE EĞİTİMCİ OLACAKSINIZ YAZDIKLARINIZA BAKIM. . . . YAZIK. . .

0
2
yanıtYanıtla
polis ve öğretmenlermobilWeb@haberler.com:

iki gurupta ezilen meslek mensupları. Neden birbirinizin aldığı maaş birbirinize batıyor. Doktor, mühendis, hemşire 5000 ve üstü gelir elde ediyor. Onları kıstas alın. Ama yok herkes kendinden zayıfa saldırmayı tercih ediyor. Birlikten kuvvet doğar

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title