Haberler

Sorgun'un İlçelere Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun'un 30 Mart Seçimleri sonrası yaptığı ilçe ziyaretleri sürüyor.

30 Mart Seçimleri'nde Büyükşehir dahil 26 belediyeyi kazanarak büyük bir başarıya imza atan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı'nın ilçelere yaptığı "Hayırlı Olsun" ziyaretlerine 26 Nisan Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya programı ve hazırlıkları dolayısıyla ara verilmişti. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyeleri, verilen aranın ardından Kulu Cihanbeyli ve Altınekin'e giderek burada belediye başkanları ile bir araya geldi. Başkan Sorgun'un yanı sıra Kulu, Cihanbeyli ve Altınekin ziyaretlerine AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İyibildiren ve Mustafa Erkuş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Küçük, Nusret Yılmaz, Nesrin Sert ile Naile Kıntak katıldı.

BAŞKANLAR TEBRİK EDİLDİ

Sırasıyla Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ve Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere'yi makamlarında ziyaret eden AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ile beraberindeki İl Teşkilat Mensupları, belediye başkanları ile bir süre sohbet etti ve çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Daha sonra AK Parti Kulu, Cihanbeyli ve Altınekin İlçe Teşkilatları'nı da ziyaret eden AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindekiler, 30 Mart Yerel Seçimleri'ndeki başarı ve gayretlerinden dolayı ilçe başkanı ve teşkilat mensuplarına da teşekkür etti.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Kulu, Cihanbeyli ve Altınekin İlçe ziyaretlerinin yanı sıra Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Hüyük Belediye Başkanı Ömer Şahin, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ile Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer'i de makamlarında ziyaret etti.

Söz konusu ziyaretlere ise AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Mehmet Akif Göksu, Mustafa Varol ve Yusuf Uçar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Avcıoğlu, Emre Tekin, Fevzi Kaynar ile Şerif İneci katıldı.

"BEN DEĞİL BİZ KAZANDIK"

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı tebrik eden ve yeni görevinde kendisine başarılar dileyen Sorgun, 30 Mart'ta kazananın "ben" değil "biz" olduğunu söyledi. Başkan Sorgun, "Öncelikle, sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. Milletimizin sizlere verdiği bu önemli görevleri layıkıyla yerine getireceğinize inanıyoruz. 30 Mart'ta 'ben' değil 'biz' anlayışı kazanmıştır. Yani birliğimiz, dayanışmamız ve çabamız bu başarıyı beraberinde getirdi. Dolayısıyla başarıyı getiren bu anlayışla hareket etmeye devam edeceğiz ve milletimize hizmetin en güzelini yapmaya gayret edeceğiz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihanbeyli Sorgun Konya Kulu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title