Haberler

Sorgun Myo Tanıtım Kulübü'nden Sorgun Belediyesi'ne Teşekkür Ziyareti

Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksek Okulu Tanıtım Kulübü öğrencileri Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’i ziyaret etti.

Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksek Okulu Tanıtım Kulübü öğrencileri Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i ziyaret etti.

Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksek Okulu Tanıtım Kulübü öğrenci ve öğretim görevlisi Furkan Çelebi, Yüksekokul sekreteri Ali Çağlıoğlu öncülüğünde Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i makamında ziyaret ederek kendileri verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Muhasebe Veri Uygulama Bölümü öğrencisi Ahmet Duran, öğrenciler adına belediyenin ve kaymakamlığın bu yıl öğrencilerin yatılı kalmak için yurt ihtiyaçlarının karşılanmasındaki olağanüstü gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Yüksekokul Sekreteri Ali Çağlıoğlu'da okulun ulaşım, alt yapı ve fiziki düzenlemelerine katkılarından dolayı Ahmet Şimşek şükranlarını arz etti.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise, öğrencilerin, akademik ve idari personeli Sorgun'un misafirleri olarak gördüklerini belirterek, "Biz de ev sahibi olarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Yüksek okulumuz bizim için çok önemlidir" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozok Üniversitesi Sorgun Belediyesi Ahmet Şimşek Çelebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title