Haberler

Sorgun Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinden Sorgun Tso'ya Ziyaret

Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksek Okulu Tanıtım Kulübü öğrencileri ve Akademisyenler Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan’ı ziyaret etti.

Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksek Okulu Tanıtım Kulübü öğrencileri ve Akademisyenler Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan'ı ziyaret etti.

Sorgun Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Selman Temiz, Öğretim Görevlisi Eyüp Orhan, Yüksekokul Sekreteri Ali Çağlıoğlu, Kulüp öğrencileri ve akademik danışmanları Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan ile Sorgun ekonomisi ve genel sorunlar hakkında fikir alış verişinde bulundular. Ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Oda Başkanı Üzeyir Arslan, "Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun oldum. Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman üniversitemizin ve Sorgun Meslek Yüksek Okulu'nun yanında olduğumuzu ve oda olarak üzerimize düşen her türlü görevi de yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozok Üniversitesi Sorgun Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title