Haberler

Sorgun'da Yol Yapım Çalışmaları

Sorgun'un Eymir beldesinde bulunan Şebek ve Gezbel mesire yerlerinin yollarında genişletme ve asfaltlama çalışmaları başladı.

Sorgun'un Eymir beldesinde bulunan Şebek ve Gezbel mesire yerlerinin yollarında genişletme ve asfaltlama çalışmaları başladı.

Eymir Belediye Başkanı Çetin Mertoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şebek ve Gezbel'in yazın vatandaşların büyük rağbet gösterdiği mesire alanları olduğunu söyledi.

Doğa manzarası, suyu ve temiz havasıyla piknikçilerin uğrak yeri konumunda bulunan Şebek ve Gezbel mesire alanlarına giden yollarının çok dar ve stabilize olması nedeniyle tehlike yarattığını ifade eden Mertoğlu, şöyle devam etti:

"Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ve milletvekillerimizin gayretleri ile vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Her iki mesire alanına giden yolumuzda da genişletme ve yol yapım çalışmaları başladı. İnsanlarımız bundan böyle bu yollardan daha bir güvenle piknik yapmaya gidebilecekler. Ayrıca önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan Bekir Bozdağ Taziye ve Kültür Evi'nin hizmete girmesiyle bu yolların önemini daha da artıracak."

Mertoğlu, bu çalışmalar kapsamında Eymir Lisesi ve mezarlığa giden yollarda da genişletme, temel takviye ve asfalt çalışmalarının yapılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Bekir Bozdağ Sorgun Eymir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title