Haberler

Sorgun'da Yeni Bir Mobilya Mağazası Törenle Hizmete Açıldı

Yozgat’ın yerli mobilya firmalarından Köksallar Mobilya Sorgun’da yeni mobilya mağazasını törenle hizmet açtı.

Yozgat'ın yerli mobilya firmalarından Köksallar Mobilya Sorgun'da yeni mobilya mağazasını törenle hizmet açtı.

Açılış törenine Yozgat Vali Yardımcısı Adnan Daldal, Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Sorgun Müftüsü Hasan Gören, AK Parti İlçe Başkanı İbramih Dıvrak, Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aktaş, Köksallar Mobilya sahiplerinden Gökhan Köksal, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Sorgun'da yeni bir mobilya mağazasının açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Sorgun farklı bir yer, Türkiye'nin tam ortasında doğu-batı, kuzey-güney yollarının kesiştiği bir noktadadır. Çevremizde bizim ölçeğimizde büyük bir ilçe yok. Sorgun'da sadece merkeziyle değil etrafındaki diğer ilçelerimizde ihtiyaçlarının büyük bir bölümünü Sorgun'dan karşılamaktadır. Sorgun ilçesinin merkez nüfusu 50 bindir fakat ilçede gezen insan sayısı bunun iki katıdır. Ben bu anlamda ilçemize böylesine güzel bir mobilya mağazasını kazandırdığı için Köksallar Mobilya'ya teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Köksallar Mobilya sahiplerinden Gökhan Köksal konuşmasında "Bir evin dekoratif yapısını değiştirecek bütün mobilya takımları ve aksesuarların perakende satışını çeşitli taksit imkanları ile gerçekleştirmekteyiz. Müşterilerimizin memnuniyetini her şeyden önde tutarak edindiğimiz vizyon ve misyonumuz ile hizmetimizi aktif olarak sürdürmekteyiz." dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dualar eşliğinde kurban kesimi ardından da mağaza açılışı gerçekleşti. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Gören Yozgat Sorgun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title