Haberler

Sorgun'da Tarım ve Hayvancılık Fuarı Düzenlenecek

Güncelleme:

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan, bu yıl ilk kez 9- 12 Nisan'da Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi Makine ve Ekipmanları Fuarı düzenleyeceklerini söyledi.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, bu yıl ilk kez 9- 12 Nisan'da Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi Makine ve Ekipmanları Fuarı düzenleyeceklerini bildirdi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üretilen mal veya hizmetleri tanıtmanın en etkili yollarından birisinin fuar organizasyonları olduğunu söyledi.

Bu yıl ilk kez 9- 12 Nisan tarihleri arasında Kaymakamlık, Belediye ve diğer kurum ve kuruluşların destekleriyle  Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi Makine ve Ekipmanları Fuarı düzenleyeceklerini aktaran Arslan, şunları kaydetti:

"Fuarımız, eski Osmanlı kaplıcaları yerinde hazırlanan alanda düzenlenecek. İlkini düzenleyeceğimiz bu fuar, Orta ve Doğu Anadolu'nun tarım ve hayvancılığına katkı sağlamak, yön vermek amacıyla, konusunda yalnızca Türkiye'nin değil, Ortadoğu ve Afrika'nın da ihtiyaçlarına cevap verebilecek büyüklükte bir fuar olabilmek gayesiyle düzenlenecek önemli organizasyondur."

Arslan, tarım ve hayvancılık konusunda ihtiyaç duyulan birçok ürünün bulabileceği fuarın, 9 Nisan'da açılışını yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Sorgun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title