Haberler

Sorgun'da Öğrencilere Yazarlık Eğitimi

Sorgun Yunus Emre İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri "Okul Her Yerdir" adlı proje kapsamında, yazarlık eğitimi almaya başladı.

Sorgun Yunus Emre İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri "Okul Her Yerdir" adlı proje kapsamında, yazarlık eğitimi almaya başladı.

Sınıf öğretmeni Serkan Dağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında gerçekleştirilen yazarlık eğitimlerinin, öğrencileri farklı öğrenme ortamlarına sokarak, kalıcılığı artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Öğrencileri geleceğe hazırlamak için çalıştıklarını aktaran Dağ, şöyle devam etti:

"Öğrencilerin, çevrelerindeki önemli gördükleri uyarıcıları bilinçli olarak zihinlerinde canlandırmak, en önemlisi duygu ve düşüncelerini yazıya dökmekte zorlandığı bu dönemde, öğrencilerimizde yazarlık fikrini uyandırmak projemizin amacıdır. Bu amaçla Yozgat ilimizin yetiştirdiği değerli yazarımız Siyami Yozgat'tan dersler almaktayız. Öğrencilerimiz bu dersleri büyük bir zevkle izlemekte. Bu eğitimlerin çok yararlı olacağına ve gelecekte öğrencilerimiz içerisinden önemli yazarların çıkacağına inanıyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Yozgat Sorgun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title