Haberler

Sorgun'da Motocross Heyecanı

Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde bu yıl 2.’si düzenlenen Motocross yarışmaları büyük heyecana sahne oldu.

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde bu yıl 2.'si düzenlenen Motocross yarışmaları büyük heyecana sahne oldu.

Sorgun'da çeşitli illerden toplam 50 sporcunun katıldığı yarışmalarda sporcular birbirinden zor parkurları geçerken, bazı sporcular ise küçük çapta geçirdikleri kazalar sonucu yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Yarışmada tek bayan yarışmacı Hatice Şahin ise gösterdiği performansla izleyicilerden büyük alkış topladı.

50 SPORCU KATILDI

Sorgun Motosiklet Derneği tarafından bu yıl 2'incisi düzenlen Motosiklet Festivaline Yozgat, Erzincan, Sivas, Adana, Çorum, Amasya, Ankara, Kırıkkale, Nevşehir, Konya, Kırşehir'den 50 sporcu katıldı.

ALAN: "AMACIMIZA ULAŞMIŞ BULUNUYORUZ"

Sorgun Motosiklet Derneği Başkanı Nihat Alan, festival düzenlemekteki amaçlarının gençleri motosiklet sporuna heveslendirmek olduğunu söyledi. Motosiklet Festivali içerisinde düzenlene Motocross yarışmasının büyük ilgi gördüğünü ifade eden Alan, "Disiplinsiz gezen, ortalıkta tehlikeli hareketler yapan sporcuları disiplin altına almak ilk amacımızdı. Bugün yaptığımız festivalle de bunu amacımıza ulaşmış bulunuyoruz. Bugün yarışmaların olduğu parkurumuzu 2 ayda yaptık. Yarışmamızda tahtaravelli, kütük geçmesi, uzun uçma, yüksek uçma, kütükten geçme ve dik tırmanma parkurundan oluşuyor. Yarışma üç kategoriden oluşuyor. 20 beygire kadar motosikletler, 30 beygire kadar olan motosikletler ve 30 beygirin üzerinde olan motosiklerler yarışıyor" dedi.

ÇEKEREK: "ETKİNLİK BİZLERİ ÇOK MEMNUN ETTİ"

Yarışmaları izlemek için yurt dışından gelen Osman Çekerek ise Sorgun'da böyle bir organizasyonun yapılmasından dolayı çok memnun olduğun belirterek, "Yurt dışında bu tür etkinlikler sık sık olduğundan, insan kendi memleketinden de bu tür etkinliklerin olmasını istiyor. Bugün burada düzenlenen etkinlik bizleri çok memnun etti" diye konuştu.

Yarışmanın sonunda ise, dereceye giren sporculara plaket ve çeşitli hediyeler verildi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erzincan Yozgat Sorgun Sivas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title