Haberler

Sorgun'da Korkutan Yangın

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir Kasabasında bir ahırda çıkan yangında 2 kişi dumandan zehirlenirken, 4 büyükbaş hayvan ise telef oldu.

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir Kasabasında bir ahırda çıkan yangında 2 kişi dumandan zehirlenirken, 4 büyükbaş hayvan ise telef oldu.

Edinilen bilgiye göre Eymir Kasabası Çay Mahallesinde bulunan Mustafa Katrancı'ya ait olan ahırda yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyerek yan tarafından bulunan samanlığa sıçradı. Yangını gören Mustafa Katrancı ve eşi Gülbahar Katrancı, ahırda bulunan hayvanlarını kurtarmaya çalıştıkları sırada dumandan zehirlendi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alırken, 4 büyükbaş hayvan telef olurken 15 ton saman ise kül oldu. Dumandan zehirlenen Mustafa Katrancı ve eşi Gülbahar Katrancı 112 Acil Ambulansı tarafından Sorgun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alırken, yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgat Sorgun Eymir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title