Haberler

Sorgun'da Kelebek ve Ergül Mobilya Mağazası Açıldı

Yozgat’ın Sorgun İlçesinde Özbulutlar A.Ş bünyesinde Kelebek ve Ergül Mobilya mağazaları düzenlenen törenle açıldı.

Yozgat'ın Sorgun İlçesinde Özbulutlar A.Ş bünyesinde Kelebek ve Ergül Mobilya mağazaları düzenlenen törenle açıldı.

Sorgun ilçesinde düzenlenen açılış törenine Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Kelebek Mobilya Satış Direktörü Serdar Sorfük, Ergül Mobilya Genel Müdürü Hüseyin Selim, AK Parti Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül, MHP Milletvekili Adayı Mehmet Ali Çakır ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Özbulutlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bulut, 1982 Yılından beri ticari hayatlarını Sorgun ilçesinde sürdürdüklerini belirterek, "İlçemizden kazandığımızı yine ilçemize yatırım yapıyoruz. Amacımız Sorgun halkına hizmet etmektir. Sizlerin desteği ile bugünlere geldik, bundan sonra da yine sizlerin desteği ile bu yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecektir. Açılışımıza onurlandıran bütün katılımcılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Ergül Mobilya Genel Müdürü Hüseyin Selim, hızla büyüyen Ergün Mobilya bugün Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Özbulutlar A.Ş bünyesinde güzel bir mağaza açtığını belirterek, "Ergün Mobilya 40 yıl önce kurulmuş 50 bin metrekarede üretim yapan 500 çalışanı ile 26 ülkeye ihracat yapan ülke genelinde ise 400 ün üzerinde satış noktası bulunan bir kuruluştur. Bundan sonra inşallah Sorgun ilçemizde halkımıza Ergül Mobilya olarak kaliteli ürün kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet sunacağız. Mağazamızın Bulut ailesine ve Sorgun ilçesine hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kelebek Mobilya Satış Direktörü Serdar Sorfük'de yaptığı konuşmada Kelebek Mobilya'nın Türkiye'nin en eski ve köklü markalarından bir olduğunu belirterek, " 1935 Yılında Atatürk'ün talimatı ile o zaman uçak kanatları kontrplaktan yapıldığı için uçak kanadı üretmek için kurulan bir fabrikadır. Teknoloji değiştikten sonra fabrika mobilya sektörüne girmiştir. Kelebek mobilya olarak 84 mağazamızı 15 Hazirana kadar 6 mağaza daha açıp 90 mağazaya ulaşacağız. 61 noktada da mutfak mağazamız var. Yıl sonuna kadar 200 mağaza ile hizmet vereceğiz. 9 ülkede de hizmet veriyoruz. Hedefimiz Sorgun'da gördüğünüz Kelebek Mağazasını Mardin'de de Edirne'de görmek Çin'de görmek, İran'da da görmektir. Markamızla gurur duyuyoruz. Markamızın Bulut ailesine Sorgun'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Son konuşmayı yapan Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'de Sorgun'da bir günde 3 mağaza açılışı gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Sorgun farklı bir yer, Türkiye'nin tam ortasında doğu-batı, kuzey-güney yollarının kesiştiği bir noktadadır. Çevremizde bizim ölçeğimizde büyük bir ilçe yok. Sorgun'da sadece merkeziyle değil etrafındaki diğer ilçelerimizde ihtiyaçlarının büyük bir bölümünü Sorgun'dan karşılamaktadır. Sorgun ilçesinin merkez nüfusu 50 bindir fakat ilçede gezen insan sayısı bunun iki katıdır. Hasan Bulut kardeşimize teşekkür ediyorum. Her kazancının kuruşunu Sorgun'a yatırır, istihdam sağlar, kendisini tebrik ediyorum. Mevlam bol kazanç versin hayırlı uğurlu olsun diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından mağazaların açılış kurdeleleri kesilip ve mağazalar gezildi. Açılışta Tasavvuf Sanatçısı Recep Kunduz konser verirken, mahalli folklor oyunları gösterisi büyük beğeni topladı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Bulut Yozgat Sorgun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title