Haberler

Sorgun'da Jeotermal Enerji ile Isınan Beğendik Mahallesi Pompalar Arıza Yapınca Isınamadı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde jeotermal enerji ile ısınan Beğendik Mahallesinde pompalar arızalanınca mahalle sakinlerin ısınmada sıkıntı yaşamaya başladı.

Sorgun Belediyesi tarafından 2006 yılında yaptırılan ve Türkiye'nin en modern Jeotermal Enerji ısıtma sistemiyle ısıtılan Beğendik Yapı Kooperatiflerinde vatandaşlar arıza yapan pompalar nedeniyle yaklaşık 10 gündür ısınamadıklarını iddia ettiler. Vatandaşlar, her ay düzenli şekilde 250 TL para ödediklerini ancak buna rağmen tam olarak ısınamadıklarını söylediler. Bazı vatandaşlar ise ısınamadıkları ve sıcak suyu yeteri kadar kullanamadıkları için yakınlarının evlerine gitmek zorunda kaldıklarını belirttiler.

Gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Jeotermal Enerji Sistemi Ana Isıtma Merkezinde bulunan pompanın arıza yaptığını belirterek "Pompalardan bir tanesi arıza yaptı. Bu pompamızı arızaya gönderdik. Yedek pompanın da arıza yapması nedeniyle şuanda ısıtma sisteminde bir sorun oluştu. Ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyorlar. İnşallah bu sorun Cuma gününden itibaren giderilmiş olacak"dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sorgun Belediyesi Beğendik Türkiye Yozgat Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

mert:

hep aynı sorun yönetim uyuyormu. . . parada almayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title