Haberler

Sorgun'da Dar Gelirli Öğrenciler Yararına Kermes

Sorgun Çağlayan Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından, dar gelirli öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Sorgun Çağlayan Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından, dar gelirli öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Ali Arslantaş, Bahçelievler Mahallesi'nde düzenlenen kermesin açılışında yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin, dar gelirli öğrencilerin eğitimine katkı sağladığını söyledi.

Çağlayan Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Muammer Bulut da, kermeste yiyecek, içecek, kitap, giyecek, çeyiz eşyası gibi ürünlerin satışa sunulduğunu belirtti.

Kermesten elde edilecek gelirin ekonomik durumu iyi olmayan dar gelirli öğrencilerin eğitiminde harcanacağını ifade eden Bulut, "19 Mayıs'a kadar açık kalacak olan kermesimize, her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesini bekliyoruz. Bu gün ilk gün olmasına rağmen ilgi beklediğimiz gibi oldu. Amacımız, elde ettiğimiz gelirle dar gelirli öğrencilerimizin eğitimlerine karınca kadarınca katkıda bulunmak" dedi.

Kur'an-ı Kerim tilavetinim ardından kermesin açılışına Kaymakam Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Ali Arslantaş Çağlayan Sorgun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title