Haberler

Sorgun'da "Bedir'den Çanakkale'ye Aziz Şehitlerimiz" Konulu Konferans Düzenlendi

Yozgat’ın Sorgun İlçesinde “Bedir’den Çanakkale’ye Aziz Şehitlerimiz” konulu konferans veren İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu vatandaşları duygulandırdı.

Yozgat'ın Sorgun İlçesinde "Bedir'den Çanakkale'ye Aziz Şehitlerimiz" konulu konferans veren İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu vatandaşları duygulandırdı.

Sorgun Belediye Kültür Salonunda düzenlenen programa Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Müftüsü Fikret Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek "Geçmişini unutmayan tarihini unutmayan şehitlerimizin aziz hatırasını unutmayan kadirşinas bir milletiz. Şehitlerimizin aziz hatıralarına saygı ve hürmet gösteren dünya üzerindeki nadir milletlerden biriyiz. Bu milletin mensubu olmaktan gerçekten gurur duyuyorum. Çanakkale'de destan yazan Kurtuluş Savaşı'nda destan yazan bu milletin aziz şehitlerinin önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu "Çanakkale Zaferi" konulu konferansına geçti. Çanakkale Savaşları'nın birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi olduğuna değinen Döngeloğlu, Osmanlı İmparatorluğu sınırları içinde yer alan çeşitli milletlere mensup kişilerin Çanakkale Savaşları'ndaki hikayelerini de anlattı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Döngeloğlu Ahmet Şimşek Yozgat Sorgun Yerel Haberler

title