Haberler

Sorgun Belediyespor - Kırıkkale Mke Maçında Olaylar Çıktı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Sorgun Belediyespor ile MKE Kırıkkalespor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig maçında iki takım taraftarları arasında olaylar çıktı.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Sorgun Belediyespor ile MKE Kırıkkalespor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig maçında iki takım taraftarları arasında olaylar çıktı. Çıkan olaylarda Sorgun Belediyespor taraftarlarından bir kişi kafasına aldığı taşla yaralandı.

Bölgesel Amatör Ligi 6.grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor ile MKE Kırıkkalespor, Sorgun İlçe Stadyumunda karşı karşıya geldi. Sorgun Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile devam eden maçın 76.dakikasında MKE Kırıkkalespor taraftarlarının, hemen yanlarındaki ev sahibi takım taraftarlarına küfretmesiyle birlikte olaylar çıktı. Çevrede bulunan bol miktardaki taşlarla birbirine saldıran taraftarlardan bazıları, kafalarına isabet eden taşlar yüzünden yararlandı. Sorgun Emniyet Güçlerinin olaylara derhal müdahale etmesiyle olaylar önlendi. Kafasından yararlanan Sorgun Belediyespor'lu bir taraftar ise olay yerindeki ambulansla Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sorgun Belediyespor Yozgat Mke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title