Haberler

Sorgun Belediyespor'da Geredespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'ta mücadele edecek olan Sorgun Belediyespor, sezonun ilk karşılaşmasında hafta sonu konuk edeceği Geredespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele edecek olan Sorgun Belediyespor, sezonun ilk karşılaşmasında hafta sonu konuk edeceği Geredespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Soner Bölükbaşı, yaptığı açıklamada, Geredespor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaklarını belirtti.

Bu sezon güçlü bir kadro kurduklarını düşündüğünü dile getiren Bölükbaşı,

"Takımın morali çok iyi. Sezonun ilk karşılaşmasını evimizde oynamamız bizim için avantaj. Bu avantajı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Strese ve heyecana kapılmadan karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada taraftarlarımızı bize destek olmaya bekliyoruz" dedi.

Öte yandan, Sorgun Belediyespor ile anlaşmaya vardığı bildirilen Aykut Sivridaştan, takımla çalışmaya başladı.

Sivridaştan, "Sorgun Belediyespor'daki formama yeniden kavuştuğum için çok mutluyum. Bu sezon Sorgun Belediyespor'u 3. Lig'e çıkartmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız" diye konuştu.

Muhabir: Şahin Özmen

Yayıncı: Mustafa Yıldız - YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Sorgun Belediyespor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title