Haberler

Sorgun Belediyesi Daha Temiz Sorgun İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

Sorgun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri daha temiz bir Sorgun için gece gündüz demeden çalışıyor.

Sorgun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri daha temiz bir Sorgun için gece gündüz demeden çalışıyor.

Sorgun Belediyesi, yoğun temizlik programını 24 saat uygulamasıyla sağlıklı alanlar oluşturma konusundaki duyarlılığını sürdürüyor. 23 araç ve 82 personelle 24 saat hizmetini sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, günlük çalışma programlarında bu talepleri de değerlendirerek tam kapasite hizmet üretiyor.

Belediyecilik hizmetlerinde temizliğin önemli bir yeri olduğunu ifade den Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, "Sağlıklı nesiller için sağlıklı kentlerin var olması ve sürdürülmesi, modern dünyanın gerekleri arasındadır. Biz de kentimizin pırıl pırıl olması için yoğun çalışma yapıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın da çevre temizliğine karşı duyarlılık göstermelerini bekliyorum. Bu kent hepimizin ve bizim korumamızda" dedi.

Şimşek "Rutin sokak temizliğinin yanı sıra ekiplerle mahalle mahalle toplu temizlik çalışması yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Pazar yeri ve okul önlerinin temizliği de özen gösteriyorlar. Programlar aylık, haftalık günlük şeklinde sekteye uğramadan düzenli ve özverili bir şekilde uygulanıyor" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sorgun Belediyesi Ahmet Şimşek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title